Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA CER-FAR zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bronią swojej szkoły
~~ja109ja niezalogowany
6 lutego 2017r. o 8:50
Ja tez ucze w szkole i w mojej klasie jest 31 osob... To jest koszmar a zwlaszcza jak sie znajdzie uczen ktory stwarza problemy lub taki ktory nic nie umie. Prawdw mowiac wolalbym uczyc na wsi bo tam jest np. 15 uczniow w klasie i wlasbie gdy jest mniej dzieci jest lepiej. Wtedy tez mozna bardziej poswiecic czasu dla slabszego ucznia.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~S niezalogowany
6 lutego 2017r. o 9:17
Dokładnie, klasy powyżej 20 uczniów są za duże, a jeśli zlikwiduja szkole w lawszowej i tomislawiu to w Osiecznicy będą przepełnione klasy,jest to trochę chore rozwiazanie.Teraz w naszym rządzie liczy się kasa i nic więcej, a dobro dzieci jest na drugim planie.
~~kolberger niezalogowany
6 lutego 2017r. o 9:24
Chcieliście 500+ to teraz cicho!! kasa ma iść na zabezpieczenie pisowskiego elektoratu.
120
#adi nieaktywny
6 lutego 2017r. o 9:47
"- Pracowałem w szkole przez wiele lat - mówi wójt Nalazek. - Moim zdaniem liczniejsze klasy są lepsze do nauczania , i dla uczniów i dla nauczycieli."
On naprawdę w to wierzy? :D

Szkoda by było tej szkoły, sam zastanawiałem się nad posłaniem tam dziecka za jakiś czas, mimo że jestem z Bolca.
~~ niezalogowany
6 lutego 2017r. o 9:58
adi napisał(a): "- Pracowałem w szkole przez wiele lat - mówi wójt Nalazek. - Moim zdaniem liczniejsze klasy są lepsze do nauczania , i dla uczniów i dla nauczycieli."

Szkoda by było tej szkoły, sam zastanawiałem się nad posłaniem tam dziecka za jakiś czas, mimo że jestem z Bolca.

Ciekawe rozumowanie ,mieszkańcy z wiosek kombinują z meldunkami żeby ich dzieci mogły uczęszczać do szkół podstawowych i gimnazjum w Bolesławcu ,bo są przekonani że tam mają lepsze warunki i wyższy poziom nauczania.
~~ niezalogowany
6 lutego 2017r. o 10:04
~~ja109ja napisał(a): Ja tez ucze w szkole i w mojej klasie jest 31 osob... To jest koszmar a zwlaszcza jak sie znajdzie uczen ktory stwarza problemy lub taki ktory nic nie umie. Prawdw mowiac wolalbym uczyc na wsi bo tam jest np. 15 uczniow w klasie i wlasbie gdy jest mniej dzieci jest lepiej. Wtedy tez mozna bardziej poswiecic czasu dla slabszego ucznia.

Jeżeli ty faktycznie jesteś Nauczycielem to strach się bać ,nigdy nie przekazał bym Ci dziecka do nauki ,szczególnie języka polskiego.
~~tom niezalogowany
6 lutego 2017r. o 10:18
Moje dziecko już było w klasie 25 osobowej. Przychodziło ze szkoły i trzeba było poświęcić od 2-3 godzin, żeby dziecku wytłumaczyć zadania bo Pani nie zdążyła w szkole wytłumaczyć ,,bo nie miała czasu''. Przeniosłam dziecko właśnie dziecko do szkoły w Tomisławiu i jestem zadwolona z wyników syna. Więc Wójcie nie masz wcale racji !!!
120
#adi nieaktywny
6 lutego 2017r. o 10:22
~~ napisał(a):
adi napisał(a): "- Pracowałem w szkole przez wiele lat - mówi wójt Nalazek. - Moim zdaniem liczniejsze klasy są lepsze do nauczania , i dla uczniów i dla nauczycieli."

Ciekawe rozumowanie ,mieszkańcy z wiosek kombinują z meldunkami żeby ich dzieci mogły uczęszczać do szkół podstawowych i gimnazjum w Bolesławcu ,bo są przekonani że tam mają lepsze warunki i wyższy poziom nauczania.

Cóż drogi wójcie, jeżeli ktoś wysyła dziecko do szkoły molochu, mającej niższe wyniki w testach i olimpiadach (a Tomislaw ciężko przebić)... to nie dziwię się, że ta "wiejska szkółka" jest tak dobra - selekcja genetyczna, głąby lądują w Osiecznicy i handlują narkotykami(pamiętamy!) :P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA CER-FAR zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza