Zastosowana autokorekta
~~A napisał(a): Może lewacy się nawróca, najgorsze ze ich fałszywa świadomość sochy, Wojciechowskiego i panienki z wymalowanym ustami pozwala bezczelnie podszywa się pod prawicę ale młodzież wszechpllska z nowogrodzka wam to przypomni w sobotę, czekamy na was z naszym posłem
~~ napisał(a):~~A napisał(a): Może lewacy się nawróca, najgorsze ze ich fałszywa świadomość sochy, Wojciechowskiego i panienki z wymalowanym ustami pozwala bezczelnie podszywa się pod prawicę ale młodzież wszechpllska z nowogrodzka wam to przypomni w sobotę, czekamy na was z naszym posłem
W tej zapyziałej dziurze zwanej Nowogrodziec jest jakaś młodzież wszechpolska, przecież tam jest młodzież serbsko-zabugańska.
~~A napisał(a): Może lewacy się nawróca, najgorsze ze ich fałszywa świadomość sochy, Wojciechowskiego i panienki z wymalowanym ustami pozwala bezczelnie podszywa się pod prawicę ale młodzież wszechpllska z nowogrodzka wam to przypomni w sobotę, czekamy na was z naszym posłem
~~Papuga napisał(a):Nazwać jednego z najlepszych posłów w sejmie oszołomem to trzeba... Jaki umysł- taka wypowiedź. Co ta propaganda potrafi z ludzi zrobić?~~Bolecnauta napisał(a): Gość bardzo kontrowersyjny
Mało powiedziane :| Nawet do głowy by mi nie przyszło, że Panom i Paniom z VETO po drodze z tym oszołomem.