Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Czy Jan Cołokidzi to TW "Marek"?
~~ niezalogowany
4 marca 2017r. o 15:21
~~Jasiu napisał(a): A czy to jest tak wazne? Dla mne to i mógł wspolpracowac z Diabłem. ..
Jasiu i tu masz rację, ważne że jest gościem, od którego można się wiele dobrego nauczyć
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2161
#fobiak nieaktywny
4 marca 2017r. o 15:23
~~ napisał(a): jako emeryt ,na życiu mi nie zależy ,gdzie mogę sprawdzić swoją kartotekę?

musisz wypelnic wniosek, nie jest powiedziane, ze masz swoja kartoteke
https://ipn.gov.pl/pl/archiw/udostepnianie/rodzaje-realizowanych-w/27542,Wniosek-o-udostepnienie-do-wgladu-dokumentow-dotyczacych-wnioskodawcyzmarlej-oso.html
~~ niezalogowany
4 marca 2017r. o 15:24
~~ napisał(a):
~~SPOKOJNY napisał(a): Już pod koniec roku 1997 partia PZPR wiedziała że jest na przegranej pozycji,ale mieli jeszcze i długo potem swoich żołnierzy SB.Na wszystkich wpływowy i znaczących ludzi musieli i chcieli znależć i mieć haka ,jak nie było haka to musiała być teczka ( NIE KONIECZNIE PRAWDZIWA ) ale jest. Ktoś napisał że te teczki to największa głupota i to prawda! Tak zwane TECZKI to wielka intrytga. Mam wielką przyjemność i znam Pana Jana wiem jakim jest człowiekiem i wiem też ilu osobą które potrzebowały wsparcia i pomocy wszelakiej ,nie odmówił. Malo tego wiele osób zatrudnia, wiele. Ktoś pisze;("że gdyby nie współpracował to by nie miał takiego majątku") Bzdury. kolego WEŻ sie do pracy proponuje i nie licz cudzych pieniędzy bo to najgorsze SKU.....STWO ,policz swoje kolego.Pozdrawiam :)
PRAWDA!!!
I wreszcie ktoś pisze do żeczy
~~ niezalogowany
4 marca 2017r. o 15:28
Jakbyście nie wiedzieli, co chcą przykryć teczkami to proszę bardzo - "dobra zmiana" w emeryturach, którą ekspresowo przegłosują:
http://finanse.wp.pl/kat,1033719,title,Reforma-emerytalna-Swiadczenie-po-15-latach-pracy,wid,18718016,wiadomosc.html?ticaid=118bb0&_ticrsn=5
~~ niezalogowany
4 marca 2017r. o 15:37
fobiak napisał(a):
~~ napisał(a): jako emeryt ,na życiu mi nie zależy ,gdzie mogę sprawdzić swoją kartotekę?

musisz wypelnic wniosek, nie jest powiedziane, ze masz swoja kartoteke
https://ipn.gov.pl/pl/archiw/udostepnianie/rodzaje-realizowanych-w/27542,Wniosek-o-udostepnienie-do-wgladu-dokumentow-dotyczacych-wnioskodawcyzmarlej-oso.html
fobiak ty masz wszystkie klepki na miejscu ,przepraszam jedną jedyną chociarz ?? ?? ?? ?? :P Rozpacz baranku
~~ niezalogowany
4 marca 2017r. o 15:39
~~ napisał(a):
~~ napisał(a):
~~SPOKOJNY napisał(a): Już pod koniec roku 1997 partia PZPR wiedziała że jest na przegranej pozycji,ale mieli jeszcze i długo potem swoich żołnierzy SB.Na wszystkich wpływowy i znaczących ludzi musieli i chcieli znależć i mieć haka ,jak nie było haka to musiała być teczka ( NIE KONIECZNIE PRAWDZIWA ) ale jest. Ktoś napisał że te teczki to największa głupota i to prawda! Tak zwane TECZKI to wielka intrytga. Mam wielką przyjemność i znam Pana Jana wiem jakim jest człowiekiem i wiem też ilu osobą które potrzebowały wsparcia i pomocy wszelakiej ,nie odmówił. Malo tego wiele osób zatrudnia, wiele. Ktoś pisze;("że gdyby nie współpracował to by nie miał takiego majątku") Bzdury. kolego WEŻ sie do pracy proponuje i nie licz cudzych pieniędzy bo to najgorsze SKU.....STWO ,policz swoje kolego.Pozdrawiam :)
PRAWDA!!!
I wreszcie ktoś pisze do żeczy
:)
~~ niezalogowany
4 marca 2017r. o 15:41
~~ napisał(a):
~~Jasiu napisał(a): A czy to jest tak wazne? Dla mne to i mógł wspolpracowac z Diabłem. ..
Jasiu i tu masz rację, ważne że jest gościem, od którego można się wiele dobrego nauczyć
;)
~~!!!! niezalogowany
4 marca 2017r. o 15:42
Z niektórych wpisów wynika że tworzone przez esbeków teczki, dla wielu nadal są wiarygodnym żródłem informacji. Tylko niech pomyślą po co te teczki bezpieka zakładała i komu miały służyć.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Orange zaprasza