~~Jasiu napisał(a): A czy to jest tak wazne? Dla mne to i mógł wspolpracowac z Diabłem. ..Jasiu i tu masz rację, ważne że jest gościem, od którego można się wiele dobrego nauczyć
~~ napisał(a): jako emeryt ,na życiu mi nie zależy ,gdzie mogę sprawdzić swoją kartotekę?
~~ napisał(a):I wreszcie ktoś pisze do żeczy~~SPOKOJNY napisał(a): Już pod koniec roku 1997 partia PZPR wiedziała że jest na przegranej pozycji,ale mieli jeszcze i długo potem swoich żołnierzy SB.Na wszystkich wpływowy i znaczących ludzi musieli i chcieli znależć i mieć haka ,jak nie było haka to musiała być teczka ( NIE KONIECZNIE PRAWDZIWA ) ale jest. Ktoś napisał że te teczki to największa głupota i to prawda! Tak zwane TECZKI to wielka intrytga. Mam wielką przyjemność i znam Pana Jana wiem jakim jest człowiekiem i wiem też ilu osobą które potrzebowały wsparcia i pomocy wszelakiej ,nie odmówił. Malo tego wiele osób zatrudnia, wiele. Ktoś pisze;("że gdyby nie współpracował to by nie miał takiego majątku") Bzdury. kolego WEŻ sie do pracy proponuje i nie licz cudzych pieniędzy bo to najgorsze SKU.....STWO ,policz swoje kolego.Pozdrawiam :)PRAWDA!!!
fobiak napisał(a):fobiak ty masz wszystkie klepki na miejscu ,przepraszam jedną jedyną chociarz ?? ?? ?? ?? :P Rozpacz baranku~~ napisał(a): jako emeryt ,na życiu mi nie zależy ,gdzie mogę sprawdzić swoją kartotekę?
musisz wypelnic wniosek, nie jest powiedziane, ze masz swoja kartoteke
https://ipn.gov.pl/pl/archiw/udostepnianie/rodzaje-realizowanych-w/27542,Wniosek-o-udostepnienie-do-wgladu-dokumentow-dotyczacych-wnioskodawcyzmarlej-oso.html
~~ napisał(a)::)~~ napisał(a):I wreszcie ktoś pisze do żeczy~~SPOKOJNY napisał(a): Już pod koniec roku 1997 partia PZPR wiedziała że jest na przegranej pozycji,ale mieli jeszcze i długo potem swoich żołnierzy SB.Na wszystkich wpływowy i znaczących ludzi musieli i chcieli znależć i mieć haka ,jak nie było haka to musiała być teczka ( NIE KONIECZNIE PRAWDZIWA ) ale jest. Ktoś napisał że te teczki to największa głupota i to prawda! Tak zwane TECZKI to wielka intrytga. Mam wielką przyjemność i znam Pana Jana wiem jakim jest człowiekiem i wiem też ilu osobą które potrzebowały wsparcia i pomocy wszelakiej ,nie odmówił. Malo tego wiele osób zatrudnia, wiele. Ktoś pisze;("że gdyby nie współpracował to by nie miał takiego majątku") Bzdury. kolego WEŻ sie do pracy proponuje i nie licz cudzych pieniędzy bo to najgorsze SKU.....STWO ,policz swoje kolego.Pozdrawiam :)PRAWDA!!!
~~ napisał(a):;)~~Jasiu napisał(a): A czy to jest tak wazne? Dla mne to i mógł wspolpracowac z Diabłem. ..Jasiu i tu masz rację, ważne że jest gościem, od którego można się wiele dobrego nauczyć