Pannazdzieckiem napisał(a): ~~Poliusz napisał(a): ~~Amazing napisał(a): Poliuszu jak obalusz PIS to władze przejmie PO a tego nie zniosę. Jestem skrajnym prawicowcem ale wolę już PiS niż tych sprzedawczykow i aferzystow
Ja nie mam zamiaru obalać ani PiSu ani innych ,niech tylko zaczną szanować ludzi,a nie dzielą Polaków na lepszy i gorszy sort, zawłaszczają wszystko co możliwe,teraz chcą się wziąć za sądy, obiecali że będą słuchać obywateli a w ważnych sprawach będą przeprowadzone referenda( masz przykład na przykładzie szkolnictwa,metroplii warszawskiej) , chcą decydować o możliwości przeprowadzenia aborcji nawet jak ku temu będą uzasadnione przesłanki,in vitro,cyrk z refundacją leków,wypadki kolumn rządowych i zamiatanie tego pod dywan, totalne kompromitowanie Polski na arenie międzynarodowej,że nawet Orban nie poparł tej szopki w wykonaniu rządu PiS, kolesiostwo w największych spółkach skarbu państwa, degradacja zdolności bojowych armii,mało,dziwisz się że ludziom to się nie podoba?,nie jestem fanem PO,ale jak szkodzili to nie robili tego w tak obcesowy sposób. Pozdrawiam
Kolega chyba od wczoraj w Polsce. Popaprańce mają na sumieniu resztki sprywatyzowanej gospodarki narodowej na rzecz Czwartej Rzeszy. Jeśli to nie jest szkodnictwo , to co to qurwa jest ? To dlatego Ryży w ramach nagrody robi dzisiaj za prezia eurokołchozu , czyli Czwartej Rzeszy . Nawet mleczarnie zamienili nam na galerię handlową nie polskich , a chińskich produktów. Jakim trzeba być k...retynem , aby nie widzieć ... zła ?
Ty tak na serio wiesz co piszesz, jak możesz porównywać Unię do rzeszy, obrażasz wszystkich od Polaków zaczynając na Portugalczykach kończąc, likwidację mleczarni,fabryk, prywatnych sklepów, to jest kapitalizm nie komuna, nie jesteś rentowny,więc nie masz szans bytu na rynku, co do prywatyzacji kluczowe sektory gospodarki narodowej nadal są w polskich rękach i ze względów strategicznych muszą być. Więc może najpierw doucz się trochę a nie szczekasz za Gazetą Polską,TV Republiką Trwam czy innym wypalaczem trzeźwego myslenia a potem opluwaj gorszy sort wg. prezesa. Swoją drogą w latach 30 ubiegłego wieku pewien śmieszny facet twierdził że Jest rasa panów i podludzie. Więc Wasz prezes widzę uczy się ,tylko szkoda że nie od tych co trzeba. Miłego bicia piany. Pozdrawiam