~Vivd napisał(a): Małkowski bardzo ładnie. Obecnie znowu panujący prezes dla dobra Stowarzyszenia powinien odsunąć się w cień. I nie ważne że uważa się za niewinnego. Nie nam ocenić. Podpisał i basta ! Całe stowarzyszenie w moich oczach traci przez to WIELE. Szkoda.
~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~jurij napisał(a): A Romek zaciera ręce. Skłócona Ziemia,rozbite PO,nieistniejące SLD..woda na jego młyn. Teraz zostać Starostą ?Pryszcz.Hi,hi.
Czy Wy naprawdę jesteście tacy naiwni i niedoinformowani przecież MACIEJ MAŁKOWSKI dostał propozycję od PIS na ich kandydata w wyborach Prezydenckich w Bolesławcu .Małkowski już dużo wcześniej skłaniał się do współpracy z PiSem.
Małkowski już dawno dogadał się zPISem ,ponieważ myśli że zwiększy swoje szanse w wyborach .
~~dfds napisał(a):~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~jurij napisał(a): A Romek zaciera ręce. Skłócona Ziemia,rozbite PO,nieistniejące SLD..woda na jego młyn. Teraz zostać Starostą ?Pryszcz.Hi,hi.
Czy Wy naprawdę jesteście tacy naiwni i niedoinformowani przecież MACIEJ MAŁKOWSKI dostał propozycję od PIS na ich kandydata w wyborach Prezydenckich w Bolesławcu .Małkowski już dużo wcześniej skłaniał się do współpracy z PiSem.
Małkowski już dawno dogadał się zPISem ,ponieważ myśli że zwiększy swoje szanse w wyborach .
MM- czyżby członek,kandydat PIS W PRZYSZŁOROCZNYCH WYBORACH SAMORZĄDOWYCH ? KGHM-Świeradów w rekach PIS,Russ-PiS w Radzie Nadzorczej KGHM-Świeradów, więc czemu nie Maciej w PiS? Roman skakał z partii na kwiatek,wiec czego nie może, prawy Maciej, czmychnąć na prawicowy stołek ???
~~ napisał(a):~~Fikumiku napisał(a): Janek, daleś ciała. Przemyśl sprawę. Maciek już jest 3 długości dalej. Car już sie nie liczy w tej rozgrywce. Maciej ci odjechałPan Witold Wolak powinien zostać Vice Prezesem !
skorn napisał(a): Mi nie przeszkadza, może tam być nawet 100% TW. Byleby tylko nie brali publicznej kasy.
Za to gdyby przeswietlić pod tym kątem należących do róznych partii radnych oraz pracowników administracji samorządowej, to byłoby ciekawe.
~~Ramaj napisał(a):skorn napisał(a): Mi nie przeszkadza, może tam być nawet 100% TW. Byleby tylko nie brali publicznej kasy.
Za to gdyby przeswietlić pod tym kątem należących do róznych partii radnych oraz pracowników administracji samorządowej, to byłoby ciekawe.
Ja bym dodał tylko zastrzeżenie ,że nikt nie ucierpiał na skutek ich współpracy.