Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Małkowski poza zarządem Ziemi Bolesławieckiej
~~Do Jana niezalogowany
17 marca 2017r. o 18:32
Janku, stanie w rozkroku pomiedzy Maciejem a Romanem musialo sie tak skonczyc. Dziwie sie ze to do Cibie nie docieralo. Szacun dla Macieja. Pokazal charakter. Czekam na jego ruch.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Majka niezalogowany
17 marca 2017r. o 18:41
~Vivd napisał(a): Małkowski bardzo ładnie. Obecnie znowu panujący prezes dla dobra Stowarzyszenia powinien odsunąć się w cień. I nie ważne że uważa się za niewinnego. Nie nam ocenić. Podpisał i basta ! Całe stowarzyszenie w moich oczach traci przez to WIELE. Szkoda.

Zapytaj osle tych ludzi którym służy'' od lat Pan Cołokidzi.Ujawnij co ty robisz dla innych bezpłatnie a potem oceniaj i człowieka i organizacje. Panie Cołokidzi naczelny ubek niszczy dzisiaj nasze prawo i jakos tu nikt tego nie ocenia .Niech Pana pocałują w.........a ja pozdrawiam
~~dfds niezalogowany
17 marca 2017r. o 19:19
~~ napisał(a):
~~ napisał(a):
~~jurij napisał(a): A Romek zaciera ręce. Skłócona Ziemia,rozbite PO,nieistniejące SLD..woda na jego młyn. Teraz zostać Starostą ?Pryszcz.Hi,hi.

Czy Wy naprawdę jesteście tacy naiwni i niedoinformowani przecież MACIEJ MAŁKOWSKI dostał propozycję od PIS na ich kandydata w wyborach Prezydenckich w Bolesławcu .Małkowski już dużo wcześniej skłaniał się do współpracy z PiSem.

Małkowski już dawno dogadał się zPISem ,ponieważ myśli że zwiększy swoje szanse w wyborach .

MM- czyżby członek,kandydat PIS W PRZYSZŁOROCZNYCH WYBORACH SAMORZĄDOWYCH ? KGHM-Świeradów w rekach PIS,Russ-PiS w Radzie Nadzorczej KGHM-Świeradów, więc czemu nie Maciej w PiS? Roman skakał z partii na kwiatek,wiec czego nie może, prawy Maciej, czmychnąć na prawicowy stołek ???
~~Spalona ziemia niezalogowany
17 marca 2017r. o 19:29
~~dfds napisał(a):
~~ napisał(a):
~~ napisał(a):
~~jurij napisał(a): A Romek zaciera ręce. Skłócona Ziemia,rozbite PO,nieistniejące SLD..woda na jego młyn. Teraz zostać Starostą ?Pryszcz.Hi,hi.

Czy Wy naprawdę jesteście tacy naiwni i niedoinformowani przecież MACIEJ MAŁKOWSKI dostał propozycję od PIS na ich kandydata w wyborach Prezydenckich w Bolesławcu .Małkowski już dużo wcześniej skłaniał się do współpracy z PiSem.

Małkowski już dawno dogadał się zPISem ,ponieważ myśli że zwiększy swoje szanse w wyborach .

MM- czyżby członek,kandydat PIS W PRZYSZŁOROCZNYCH WYBORACH SAMORZĄDOWYCH ? KGHM-Świeradów w rekach PIS,Russ-PiS w Radzie Nadzorczej KGHM-Świeradów, więc czemu nie Maciej w PiS? Roman skakał z partii na kwiatek,wiec czego nie może, prawy Maciej, czmychnąć na prawicowy stołek ???

Przecież na potajemnym spotkaniu Ziemi z PSLem u Haniszewskiego w lokalu partyjnym Małkowski wyraźnie podkreślił, że do koalicji musi być włączony PIS już wtedy widział się w Pisie.
~~ niezalogowany
17 marca 2017r. o 20:24
~~ napisał(a):
~~Fikumiku napisał(a): Janek, daleś ciała. Przemyśl sprawę. Maciek już jest 3 długości dalej. Car już sie nie liczy w tej rozgrywce. Maciej ci odjechał
Pan Witold Wolak powinien zostać Vice Prezesem !

najlepiej prezydentem od razu!!!!!!!! przez kościół się nie dostał na żaden stołek to przestał służyć do mszy taka z niego wyszła pobożność, tak samo próbuje w zb zrobić karierę, nie tędy droga panie W.
~~ja niezalogowany
17 marca 2017r. o 20:32
Były czasy jakie były a Janek miał twarz ma twarz i będzie miał twarz nie wiem przez jaki przypadek by odmieniać i opluwać Tego człowieka to On i tak będzie miał twarz bo był jest i będzie CZłowiekiem takim przez duże CZ i w dodatku zawsze miły i szczerze uśmiechnięty życzę nam wszystkim właśnie takiej Twarzy
~~Ramaj niezalogowany
17 marca 2017r. o 20:44
skorn napisał(a): Mi nie przeszkadza, może tam być nawet 100% TW. Byleby tylko nie brali publicznej kasy.

Za to gdyby przeswietlić pod tym kątem należących do róznych partii radnych oraz pracowników administracji samorządowej, to byłoby ciekawe.

Ja bym dodał tylko zastrzeżenie ,że nikt nie ucierpiał na skutek ich współpracy.
~~ niezalogowany
17 marca 2017r. o 20:47
~~Ramaj napisał(a):
skorn napisał(a): Mi nie przeszkadza, może tam być nawet 100% TW. Byleby tylko nie brali publicznej kasy.

Za to gdyby przeswietlić pod tym kątem należących do róznych partii radnych oraz pracowników administracji samorządowej, to byłoby ciekawe.

Ja bym dodał tylko zastrzeżenie ,że nikt nie ucierpiał na skutek ich współpracy.

A skąd wiesz?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.