~~Ok napisał(a): JKM, jesli budujesz swoje opinie na podstawie anonimowych bąków to graguluje. To przyPiSywanie mu PiSu to działania konkurencji. Nie bądź leming.
~~Ramaj napisał(a):skorn napisał(a): Mi nie przeszkadza, może tam być nawet 100% TW. Byleby tylko nie brali publicznej kasy.
Za to gdyby przeswietlić pod tym kątem należących do róznych partii radnych oraz pracowników administracji samorządowej, to byłoby ciekawe.
Ja bym dodał tylko zastrzeżenie ,że nikt nie ucierpiał na skutek ich współpracy.
skorn napisał(a):~~Ramaj napisał(a):skorn napisał(a): Mi nie przeszkadza, może tam być nawet 100% TW. Byleby tylko nie brali publicznej kasy.
Za to gdyby przeswietlić pod tym kątem należących do róznych partii radnych oraz pracowników administracji samorządowej, to byłoby ciekawe.
Ja bym dodał tylko zastrzeżenie ,że nikt nie ucierpiał na skutek ich współpracy.
Żadnych zastrzeżeń. Skoro podpisał, to nie można wykluczyć, że na współpracę był gotowy.
~~ napisał(a):Pan Malkowski powinien prreniesc swoja Kampanie Wyborcza do Świeradowa Zdroju i tam kandydować!Bo zaczal ja trochę za wcześniej!Szkoda Goscia spali się przed Wyborami.A już ma więcej Wrogow niż Przyjaciol!~~Ok napisał(a): JKM, jesli budujesz swoje opinie na podstawie anonimowych bąków to graguluje. To przyPiSywanie mu PiSu to działania konkurencji. Nie bądź leming.
To niedługo się okaże !
~~ napisał(a):~~ napisał(a):Pan Malkowski powinien prreniesc swoja Kampanie Wyborcza do Świeradowa Zdroju i tam kandydować!Bo zaczal ja trochę za wcześniej!Szkoda Goscia spali się przed Wyborami.A już ma więcej Wrogow niż Przyjaciol!~~Ok napisał(a): JKM, jesli budujesz swoje opinie na podstawie anonimowych bąków to graguluje. To przyPiSywanie mu PiSu to działania konkurencji. Nie bądź leming.
To niedługo się okaże !