~~Wiktor napisał(a): Nie podniecajcie się. Facet nie chciał być juz w zarządzie ZB, a wy mu tu życie ukladacie. No ale cóż, jak ktoś nie ma swojego życia to tak jest, że zajmuje się cudzym. Zwykła zazdrość. Zostało wam tyko pierdzenie i rzucanie kamieni z ukrycia. Żal.
Panie Macieju, dobra decyzja. Czas odpocząć troszkę, ale ja czekam na cis nowego za jakiś czas.
~~ napisał(a):~~Wiktor napisał(a): Nie podniecajcie się. Facet nie chciał być juz w zarządzie ZB, a wy mu tu życie ukladacie. No ale cóż, jak ktoś nie ma swojego życia to tak jest, że zajmuje się cudzym. Zwykła zazdrość. Zostało wam tyko pierdzenie i rzucanie kamieni z ukrycia. Żal.
Panie Macieju, dobra decyzja. Czas odpocząć troszkę, ale ja czekam na cis nowego za jakiś czas.
To nowe to legitymacja Pisowska !!
~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~Wiktor napisał(a): Nie podniecajcie się. Facet nie chciał być juz w zarządzie ZB, a wy mu tu życie ukladacie. No ale cóż, jak ktoś nie ma swojego życia to tak jest, że zajmuje się cudzym. Zwykła zazdrość. Zostało wam tyko pierdzenie i rzucanie kamieni z ukrycia. Żal.
To nowe to legitymacja Pisowska !!
Co, chętnie byś go tam widział? żeby móc go dalej pomawiać?
ramaj napisał(a):skorn napisał(a):~~Ramaj napisał(a):skorn napisał(a): Mi nie przeszkadza, może tam być nawet 100% TW. Byleby tylko nie brali publicznej kasy.
Za to gdyby przeswietlić pod tym kątem należących do róznych partii radnych oraz pracowników administracji samorządowej, to byłoby ciekawe.
Ja bym dodał tylko zastrzeżenie ,że nikt nie ucierpiał na skutek ich współpracy.
Żadnych zastrzeżeń. Skoro podpisał, to nie można wykluczyć, że na współpracę był gotowy.
Można albo i nie można.Mało kto mógł uniknąć umoczenia żyjąc w "realnym socjaliźmie".
Czasami myślę,że ty jednak mało wiesz o tamtych czasach.
skorn napisał(a):
To czy ktos ucierpiał czy nie, jest często po tylu latach niesprawdzalne. Sprawdzalne jest tylko to, co w teczkach, tak jak u bolka. Zablokowanie takim ludziom dostępu do publicznych funkcji i pieniedzy jest ukłonem w kierunku tych, którzy żadnych zobowiązań nie podpisywali.
ramaj napisał(a):skorn napisał(a):
To czy ktos ucierpiał czy nie, jest często po tylu latach niesprawdzalne. Sprawdzalne jest tylko to, co w teczkach, tak jak u bolka. Zablokowanie takim ludziom dostępu do publicznych funkcji i pieniedzy jest ukłonem w kierunku tych, którzy żadnych zobowiązań nie podpisywali.
Zostanę jednak przy swoim zdaniu.Tzn.czy współpraca - dziś już nie do sprawdzenia: dobrowolna czy wymuszona była rzeczywista i skutkowała krzywdą ludzką ,czy efekty jej były żadne.