Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Rozmowa z Danutą Maślicką
1
emem
23 marca 2017r. o 14:11
Niestety, ale Bernard ma racje :-)

Latwo jest anonimowo krytykowac. I oczywiscie kazdy tutaj moze to robic.
Tyle tylko, ze jako ze jest to krytyka anonimowa, to jest ona niewiele warta :-)

Pozdro,
emem

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
23 marca 2017r. o 14:13
A ja mam wrażenie ,ze ktos sie tu lansuje ...a może powinno się umieścic obok ,wywiady z ówczesnymi szefami Solidarności ? A jeśli Pan Fobiak zna pana z UB ,który tak prześladował Danutę Maślicką to może ten wywiad z tym prześladowcą byłby hitem ...:)
1
emem
23 marca 2017r. o 14:14
moze bylby moze nie. O tym z kim Bolec.Info przeprowadza wywiady nie decyduje anonimowy komentator :)

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
~~ niezalogowany
23 marca 2017r. o 14:20
Okey :) Panie Marcinie :) Pana biznes. Ale czy nie czuje Pan swądu...?
2161
#fobiak nieaktywny
23 marca 2017r. o 14:33
emem napisał(a): Niestety, ale Bernard ma racje :-)

Latwo jest anonimowo krytykowac. I oczywiscie kazdy tutaj moze to robic.
Tyle tylko, ze jako ze jest to krytyka anonimowa, to jest ona niewiele warta :-)

Pozdro,
emem

emem czy jest warta czy nie o tym decyduje czytelnik, tyldy to nie tylko glupki i spamerzy. komenty tyld sa wielokrotnie wartosciowsze od tych, ktorzy sie podpisuja nazwiskiem. tyldy nie sa zmuszone, do wyhamowan, przewaznie wala prosto z mostu, nie moralizuja i nie obawiaja sie, piszac o sasiedzie, czlonku rodziny czy znajomym. bez komentow tyld czytalibysmy tylko komenty elit prosocrealizmu. bernard nie ma racji i jako dzinnikarz jest za marny jest na bolec.
w rozmowie przyklejajac maslickiej etykietke walki o "wolnosc" mogl odniesc sie do tego co mial na mysli, scharakteryzowac, i porownac.
29
Bernard
23 marca 2017r. o 14:59
~~x napisał(a): Wow, Panie Bernardzie... Poszedł Pan po całości a i objawił światu swoją dziennikarską kuchnię. Trzy tygodnie na namowy, uuu, twardy Pan jesteś. Tylko dlaczego nie powiedział Pan o tym fakcie na wstępie wywiadu? Słuchacze mają się domyślać, że Pan tak ciężko pracował i wyrzekł się życia osobistego? Bo rozumiem, żeś Pan przez trzy tygodnie dniem i nocą namawiał Panią DM, by "stanęła" przed kamerą i ogłosiła swoje jedynie słuszne poglądy, bo Pana zdaniem (wszak po to był pewnie Pana projekt dziennikarski) bez tego Czytelnicy Bolec.info byliby ubodzy w wiedzę i wiadomości. A może to Pana styl powoduje, że niektórzy po prostu nie chcą z Panem "wywiadować się"? No i może Powie Pan ogółowi skąd ma Pan tą swoją socjalistyczną formę prowokacji dotyczącą publicznego "wyłudzenia" danych tyldy? A wie Pan, że dziennikarz zabierający głos w ogólnej dyskusji na temat swojej publikacji, a zwłaszcza jej bohatera, podważa wiarygodność samego siebie? Nie wie Pan? No to już Pan wie. Mam zatem propozycję :) Zajmij się Pan swoją pracą, ja zaś będę tyldował sobie do woli (no chyba, że mnie zbanujecie).

Panie Tyldo Podwójna z Iksem,

nie mówiłem w rozmowie z moim gościem, że zgoda na wywiad nie była natychmiastowa, bo uznałem, że nie ma to znaczenia. Napisałem o tym w komentarzu jedynie po to, by obalić twoją teorię o wywiadzie jako potwierdzeniu chęci pani Danuty do publicznego istnienia.

Jeśli chodzi o to czy mój "styl powoduje, że niektórzy po prostu nie chcą się ze mną "wywiadować się"...
Staram się sobie przypomnieć kto i kiedy odmówił mi wywiadu i mam problem ze znalezieniem takiego przypadku. Choć może się kiedyś zdarzył.

Jeśli chodzi o złośliwości, to postaraj się bardziej, albo poćwicz trochę, bo ci nie idzie.

bobrzanie.pl
~~Jak i Sowy niezalogowany
23 marca 2017r. o 15:35
Nie zajęto się teścia a tym, kto nagrywał.
W tym wypadku bardzo ważne /?/ są dane personalne a nie treść wypowiedzi.
Taki szczegol: - pokój 42 to II piętro, a kolejka z wnioskami i po paszporty na I.
To jak to się ma do tego, że eSBek "wyciagal" Panią M z kolejki na oczach wszystkich?
A może się mylę? Może ktoś z Państwa pamięta.
Jeśli się pomyliłem, to z góry przepraszam.
~~Winno byc: Jak u Sowy i przyjaciol niezalogowany
23 marca 2017r. o 15:36
dot.j.w.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.