Zastosowana autokorekta
~~Mati napisał(a): ed, troche racji masz ale...haha specjalnie pies sie załatwiał by w to samo miejsce i na czyimś trawniku brawo za inteligencje :D
Bedziesz miał swój trawniczek, zadbany, piękniutki, po którym możesz chodzic i chodzisz boso. I w końcu nadejdzie taki dzień, taki czas kiedy twoje dzieci beda z dworu do domu wnosic na butach(podeszwie) niesamowity smród, bo cały twój trawnik bedzie zafajdany a ty codziennie bedziesz musiał zbierać g ó w n a ze swojego trawnika, po cudzych psach i kotach.. Tylko dlatego ze jakiś barań lub baranica chce miec pieska, ale nie potrafi go upilnować! Wtedy zrozumiesz o co chodzi tym ludziom..
~~Lubie zwierzeta, ale... napisał(a): A może po podwórku biegały dzieci? Jego podwórko, to pilnuje, proste! To właścicielka powinna być ukarana! Powinna pilnować swojego czworonoga. Bedzie mi taki pies dzieci straszył i s r a ł po podwórku. Właścicielom tych i owych zwierząt sie juz w głowie miesza.. Jak by kogos bili lub gwałcili na przystanku to by pewnie głowe w drugą strone odwróciła. Nie rozumiem zachowania policji.. Gdyby na moje podwórko wbiegł jakis groźny pies bez kagańca a za domem bawiły by sie dzieci to robie to samo. Proste.
~~:D napisał(a): Ty assasin...kawałek trawnika jest więcej warte od życia nawet takiego psa?To ja nie mam więcej pytań.
Obrońcą i miłośnikiem zwierząt nie jestem ale ludzi których nie lubię też nie walę po pysku na ulicy.Kwestia wychowania by nie robić drugiemu co Tobie nie miłe a którego widać wam brakuje.