~~Morus napisał(a):Ktoś napisał: Horus napisał(a): a policz mi ile to dni nie siedzi klecha Sawicz...aby ułatwić ci sprawę podpowiem..
luty 2018...
a u was biją murzynów
z toba to zawsze taka sama dyskusja ,przygłupie forumowy
~~Marcial Maciel Degollado napisał(a): Wiecie na czym polegały i polegają powołania? Albo chamy pchały dzieciaka do seminarium, bo to dobra fucha i pewny grosz, albo osoby o dewiacjach seksualnych z małych miejscowości, chcąc uciec szły na tzw. księdza. Dewianci trafiali na podobnych sobie i tak to się kręci. To jest organizacja przestępcza, która powinna być zdelegalizowana.
Mnie zastanawia jak taki zboczony ksiądz krzywdzące dziecko może odprawiać msze święte , pouczać z ambony , straszyć piekłem ? Czy wystarczy wyspowiadać się u kolegi i wszystko będzie cacy, nie stracił stanowiska, nie ponosił żadnych konsekwencji a w nagrodę dostawał nową plebanię i nowe ofiary. Jak bardzo to środowisko jest zepsute że to akceptuje ?
Horus napisał(a): to kolejne uogólnienie ale ...coś w tym jest...;D
dlaczego ty ciągle boisz się prawdy?
odpowiedz mi sensownie dlaczego od lat biskupi i całe kurie robią wszystko by chronić swoich kolesi w sukienkach?
przecież są setki dowodów na to że tak robią...
''prawda cię wyzwoli'' ;D
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):Ktoś napisał: ~~Marcial Maciel Degollado napisał(a): Wiecie na czym polegały i polegają powołania? Albo chamy pchały dzieciaka do seminarium, bo to dobra fucha i pewny grosz, albo osoby o dewiacjach seksualnych z małych miejscowości, chcąc uciec szły na tzw. księdza. Dewianci trafiali na podobnych sobie i tak to się kręci. To jest organizacja przestępcza, która powinna być zdelegalizowana.
Mnie zastanawia jak taki zboczony ksiądz krzywdzące dziecko może odprawiać msze święte , pouczać z ambony , straszyć piekłem ? Czy wystarczy wyspowiadać się u kolegi i wszystko będzie cacy, nie stracił stanowiska, nie ponosił żadnych konsekwencji a w nagrodę dostawał nową plebanię i nowe ofiary. Jak bardzo to środowisko jest zepsute że to akceptuje ?
Zastanawia cię?
Raczej masz wyrobiony osąd. Ale czy zgodny z rzeczywistością?
Ty złodzieju i pijaku! Bo przecież każdy Polak to pijak. A każdy pijak to złodziej :-P
ramaj napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Marcial Maciel Degollado napisał(a): Wiecie na czym polegały i polegają powołania? Albo chamy pchały dzieciaka do seminarium, bo to dobra fucha i pewny grosz, albo osoby o dewiacjach seksualnych z małych miejscowości, chcąc uciec szły na tzw. księdza. Dewianci trafiali na podobnych sobie i tak to się kręci. To jest organizacja przestępcza, która powinna być zdelegalizowana.
Zastanawia cię?
Ty złodzieju i pijaku! Bo przecież każdy Polak to pijak. A każdy pijak to złodziej :-P
Wielebny.Polecam "Sodomę" Frederica Marcela.Tam jest dobra analiza odnośnie powołań i "powołań".Aby uprzedzić zastrzeżenia odnośnie autora to dodam,że na czas pisania zakwaterowany był w Domu Św.Marty
Dopisane 17.01.2022r. o godz. 09:58:ramaj napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Marcial Maciel Degollado napisał(a): Wiecie na czym polegały i polegają powołania? Albo chamy pchały dzieciaka do seminarium, bo to dobra fucha i pewny grosz, albo osoby o dewiacjach seksualnych z małych miejscowości, chcąc uciec szły na tzw. księdza. Dewianci trafiali na podobnych sobie i tak to się kręci. To jest organizacja przestępcza, która powinna być zdelegalizowana.
Zastanawia cię?
Dopisane 17.01.2022r. o godz. 09:56:ramaj napisał(a): Ktoś napisał: ~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Marcial Maciel Degollado napisał(a): Wiecie na czym polegały i polegają powołania? Albo chamy pchały dzieciaka do seminarium, bo to dobra fucha i pewny grosz, albo osoby o dewiacjach seksualnych z małych miejscowości, chcąc uciec szły na tzw. księdza. Dewianci trafiali na podobnych sobie i tak to się kręci. To jest organizacja przestępcza, która powinna być zdelegalizowana.
Zastanawia cię?
Wielebny.Polecam "Sodomę" Frederica Marcela.Tam jest dobra analiza odnośnie powołań i "powołań".Aby uprzedzić zastrzeżenia odnośnie autora to dodam,że na czas pisania zakwaterowany był w Domu Św.Marty
ramaj napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Marcial Maciel Degollado napisał(a): Wiecie na czym polegały i polegają powołania? Albo chamy pchały dzieciaka do seminarium, bo to dobra fucha i pewny grosz, albo osoby o dewiacjach seksualnych z małych miejscowości, chcąc uciec szły na tzw. księdza. Dewianci trafiali na podobnych sobie i tak to się kręci. To jest organizacja przestępcza, która powinna być zdelegalizowana.
Zastanawia cię?
Wielebny.Polecam "Sodomę" Frederica Marcela.Tam jest dobra analiza odnośnie powołań i "powołań".Aby uprzedzić zastrzerzenia
Dopisane 17.01.2022r. o godz. 09:56:ramaj napisał(a): Ktoś napisał: ~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Marcial Maciel Degollado napisał(a): Wiecie na czym polegały i polegają powołania? Albo chamy pchały dzieciaka do seminarium, bo to dobra fucha i pewny grosz, albo osoby o dewiacjach seksualnych z małych miejscowości, chcąc uciec szły na tzw. księdza. Dewianci trafiali na podobnych sobie i tak to się kręci. To jest organizacja przestępcza, która powinna być zdelegalizowana.
Zastanawia cię?