Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

~~horus niezalogowany
9 czerwca 2022r. o 12:04
bo to widzisz tytoniu jest tak...
jeden lubi ogórki -drugi ogrodnika córki...;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
9 czerwca 2022r. o 13:02
To nie kwestia tego co się lubi, a raczej świadomości i podejmowania odpowiednich wyborów.
~~Horus niezalogowany
9 czerwca 2022r. o 13:52
włącz sobie tytoniu jak masz Cinemax -a nie tylko ''trwam'' - ...
zobaczysz przepych Watykanu...zobaczysz swój Kościół ...
i pomyśl że w tym czasie gazowano cyklonem miliony ludzi...

jak ''pany w sutannach '' wypowiadali się o ''panu Hitlerze'' ;D
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
9 czerwca 2022r. o 14:19
Jeśli chodzi o Kościół i Hitlera to stąpasz po krawędzi manipulacji. Pisałem ci już nie raz jak to faktycznie wyglądało. Ale widzę ze jesteś nastawiony tylko na nadawanie a nie na odbiór.
Ja nie jestem wyznawcą Kościoła, tylko Boga. Kościół jest tylko narzędziem, pozwalającym bardziej zbliżyć się do Niego. Może czasem i nie doskonałym, ale jednak mimo wszystko wciąż użytecznym.
~~Horus niezalogowany
9 czerwca 2022r. o 15:18
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Jeśli chodzi o Kościół i Hitlera to stąpasz po krawędzi manipulacji. Pisałem ci już nie raz jak to faktycznie wyglądało. Ale widzę ze jesteś nastawiony tylko na nadawanie a nie na odbiór.
Ja nie jestem wyznawcą Kościoła, tylko Boga. Kościół jest tylko narzędziem, pozwalającym bardziej zbliżyć się do Niego. Może czasem i nie doskonałym, ale jednak mimo wszystko wciąż użytecznym.

to ja ci napiszę wprost...
''walić '' takie ''narzędzie'' które niczemu nie służy kiedy człowiek jest w potrzebie...
to tak jakbyś chciał za pomocą szpadla wywiercić dziurkę w ścianie chcąc na niej powiesić nawet ''święty obrazek''

filmu jak się domyślam nie obejrzałeś ...
~~Wesoły Romek niezalogowany
9 czerwca 2022r. o 16:20
Całe Nasze polskie zło to PIS, Solidarność, kler razem z PołO.
Na POPIS nie ma co liczyć, na wyścigi klerowi w (_!_) włażą. Chciał bym dożyć prawdziwego Rządu co zerwie ten złodziejski Konkordat, odbiorą z nawiązką co kler nakradł od 89 roku, i na koniec połamać kulasy klerowi i ich wyznawcom krzyż w (_!_) na drogę i wysłać wszystkich z pieszą pielgrzymką do Watykanu.
~~Horus niezalogowany
9 czerwca 2022r. o 16:24
tak Jasiek ...to jedna wielka banda hipokrytów...
i żaden ''bogobojny'' tytoń nie znajdzie argumentu by temu zaprzeczyć...
~~Horus niezalogowany
9 czerwca 2022r. o 16:25
muszę się zalogować bo zaczynam się gubić w ilości ''horusów'' :D
tylko kawę sobie zrobię ...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza