Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

22258
#Horus nieaktywny
21 czerwca 2022r. o 9:45
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):
Ktoś napisał: Horus napisał(a):

Rewolucja nigdy się nie zatrzymuje. Wywalczą aborcję bez ograniczeń, zaczną walczyć o postnatalną. Przy okazji zahaczą o eutanazję i horusik się załapie, w myśl zasady że rewolucja pożera własne dzieci. I nie pisz mi że znów hejtuję. Po prostu otwieram ci oczy, żebyś wiedział na drodze do czego jesteś. Nie mówiąc już o tym, ze popieranie aborcji to autostrada do piekła. Tak wiec masz przekichane i w tym życiu i w tym co będzie po nim :-|

tak ...rewolucja to właśnie dotknęła Kościół...
wierni spierdzielają i jest ich coraz mniej ,dzieciaki olewają katechezy a seminaria się zamykają bo brak kandydatów na ''sukienkowych''
to jest właśnie rewolucja...
ty mi oczu nie otwieraj bo sam niedowidzisz...;D
czy ja popieram aborcję ?...ja ją tylko dopuszczam ...
nie odpowiedziałeś mi na pytanie...
czy z żoną ''bara -bara'' tylko w dni płodne? ...bo ''nauki '' twojego Kościoła twierdzą że nie może być seksu tylko dla przyjemności a musi być w tym cel jakim jest nowe życie...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
21 czerwca 2022r. o 11:19
Horus napisał(a): ''nauki '' twojego Kościoła twierdzą że nie może być seksu tylko dla przyjemności a musi być w tym cel jakim jest nowe życie...

Chyba coś źle dosłyszałeś. Kościół nie ma nic przeciwko bliskości fizycznej małżonków. A to że nie można mieć z tego przyjemności to lewacka propaganda. Po to dostaliśmy zmysły, by z nich korzystać, o ile nie łamiemy przykazań. Ze zbliżeniem fizycznym zwykle wiąże się "ryzyko" spłodzenia potomka. Ludzie jednak chcą to "ryzyko" zminimalizować do zera. Wtedy ten akt staje się nic nie znaczącą czynnością fizyczną. I właśnie sprowadzaniu seksu do poziomu aczkolwiek przyjemnej, to jednak nic nie znaczącej czynności, Kościół się sprzeciwia. Ty byś chciał zwykłego bzykanka, a religia obstaje przy akcie płciowym, czymś pełniejszym. Ludziska są durne i dadzą się obrać ze wszystkiego, wystarczy że im się to dobrze sprzeda. Wolność seksualna pięknie brzmi. A w rzeczywistości staje się zwykłym seksualnym zniewoleniem. Przed tym nas Kościół chce obronić.
21 czerwca 2022r. o 11:24
Takie słowa jak miłość, odpowiedzialność, bliskość nijak nie przystają do "bzykanka". Ale za to pięknie komponują się z aktem płciowym. Choćby to obrazuje z jak wielu aspektów bliskości odziera nas "wolna miłość".
~~niewolnik pisobolszewickiego socjalizmu niezalogowany
21 czerwca 2022r. o 13:06
Jest dla kaczyńskiego miejsce. Przed Trybunałem Stanu

~~Resta niezalogowany
21 czerwca 2022r. o 13:47
~~niewolnik pisobolszewickiego socjalizmu napisał(a): Jest dla kaczyńskiego miejsce. Przed Trybunałem Stanu

A Twoje miejsce to przed jakim trybunałem? Piłeś coś?
~~Marengo Hutujnia niezalogowany
21 czerwca 2022r. o 14:52
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Takie słowa jak miłość, odpowiedzialność, bliskość nijak nie przystają do "bzykanka". Ale za to pięknie komponują się z aktem płciowym. Choćby to obrazuje z jak wielu aspektów bliskości odziera nas "wolna miłość".

Ludzie kochają się, w tym podczas zbliżeń seksualnych. A zwierzęta ludzkie się bzykają. Przecież to proste i oczywiste :)
~~arek niezalogowany
21 czerwca 2022r. o 18:51
~~Marengo Hutujnia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Takie słowa jak miłość, odpowiedzialność, bliskość nijak nie przystają do "bzykanka". Ale za to pięknie komponują się z aktem płciowym. Choćby to obrazuje z jak wielu aspektów bliskości odziera nas "wolna miłość".

Ludzie kochają się, w tym podczas zbliżeń seksualnych. A zwierzęta ludzkie się bzykają. Przecież to proste i oczywiste :)

A zwierzęta klerykalne co robią dorosłym braciom i maluczkim dzieciakom?
22 czerwca 2022r. o 7:55
~~Marengo Hutujnia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Takie słowa jak miłość, odpowiedzialność, bliskość nijak nie przystają do "bzykanka". Ale za to pięknie komponują się z aktem płciowym. Choćby to obrazuje z jak wielu aspektów bliskości odziera nas "wolna miłość".

Coś w tym jest. Jednak nie godzi się używać określenia "zwierzęta ludzkie". Godność ludzka na to nie pozwala. Choć lewactwo zrobiłoby wszystko, by nas właśnie na takie myślenie naprowadzić. Nie dajmy się im zmanipulować. Szanujmy także swoich wrogów. Myślę jednak że nie miałeś na myśli obrazy konkretnych ludzi, a raczej chciałeś unaocznić zjawisko odczłowieczenia, do jakiego chcą nas doprowadzić piewcy lewactwa. Chcą odrzeć nas z uczuć wyższych, oduczyć nas samodzielnego myślenia, rozbić wzajemne więzi, pozbawić uznawanych wartości. No może pozostawić jedną, jedyną wartość - pieniądz. Za moich szczenięcych lat takie stwierdzenia jak - miłości czy zdrowia za pieniądze nie kupisz, dziś dla młodego pokolenia nie brzmią już tak oczywiście. I gnają ci młodzi za pieniądzem, nie patrząc na nic innego. A potem pustka i marazm...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.