~~organista napisał(a): Liczba dawców na tacę się zmniejsza to i nerwy go ponoszą bo w planach miał zrobić oświetlenie dla Madonny a tu wpływy coraz mniejsze. Co zrobi jak dzwony bić przestaną bo też na prąd a ten coraz droższy?
ramaj napisał(a): A kto cię tam wie,widać że kręcisz się koło kruchty.Fakt ,że jesteś bardziej papieski od papieża,to tak przeważnie jest z tymi co mają coś za uszami.Chyba to ostatnie bo nerwy ci puszczają i zaczynasz epitetować w dyskusji .
~~r napisał(a): Polacy zubożeją o te miliardy, które zrabuje im rząd. A kradzież to grzech, potępiony w Siódmym Przykazaniu. Katolik nie może popierać kradzieży. Rząd złodziei powinien zostać zmieciony z powierzchni ziemi
~~Rudy Perukowiec napisał(a):Ktoś napisał: ramaj napisał(a): A kto cię tam wie,widać że kręcisz się koło kruchty.Fakt ,że jesteś bardziej papieski od papieża,to tak przeważnie jest z tymi co mają coś za uszami.Chyba to ostatnie bo nerwy ci puszczają i zaczynasz epitetować w dyskusji .
Epitetami? Spytałem tylko kulturalnie o stan twojej kondycji psychicznej. Bo ile razy można ci tłumaczyć że tytuł wielebnego mi nie przysługuje :-P
Horus napisał(a): jest w ''klechistanie'' pewien księciuniu który stosował ''terapię dotykiem''
nie wiem czy wielebny wiekowo się łapie ale może warto by było by spróbował owej ''terapii'' ;D
mogę poszukać namiary na tego ''terapeutę''