Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

~~Ciemnokasztanowa Calibrachoa niezalogowany
12 grudnia 2022r. o 17:53
no ,widać które sprawy dla wierzących są trudne
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~dziwisz niezalogowany
13 grudnia 2022r. o 4:47
Prokuratura Okręgowa w Krakowie po prawie 1,5-rocznym śledztwie stwierdziła, że abp Marek Jędraszewski nie tuszował przestępstwa wykorzystywania seksualnego jednego z krakowskich księży — ustalił w poniedziałek Onet. Chodzi o ukrywanie przez 3,5 roku przed organami ścigania informacji o wykorzystywaniu seksualnym, którego dopuścił się podwładny biskupa.Krakowska kuria przez 3,5 roku nie informowała prokuratury o przestępstwie molestowania pop. przez ks. Kazimierza K. Po 1,5 r. prokuratura umarza śledztwo i stwierdza, że nic się nie stało!
~~Rudy Perukowiec niezalogowany
13 grudnia 2022r. o 10:14
~~Ciemnokasztanowa Calibrachoa napisał(a): no ,widać które sprawy dla wierzących są trudne

Nie wiem co ty tu zobaczyłeś, ale wierzący nie mają trudnych spraw. Z Bogiem wszystko staje się proste i klarowne.
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
13 grudnia 2022r. o 10:16
~~Wesoły Romek napisał(a):
W Bibli pisze o miłości, w Koranie pisze o miłości jedynie w Kamasutrze pokazali to szczegółowo :)

Oj Romciu, Romciu... :-)
No co ja ci mam powiedzieć. Na prawdę jesteś taki płytki i niedojrzały, czy tylko takiego udajesz?
13 grudnia 2022r. o 10:17
W Bibli pisze o miłości, w Koranie pisze o miłości jedynie w Kamasutrze pokazali to szczegółowo :)

Oj Romciu, Romciu... :-)
No co ja ci mam powiedzieć. Na prawdę jesteś taki płytki i niedojrzały, czy tylko takiego udajesz...
13 grudnia 2022r. o 10:18

Oj Romuś, Romuś... :-)
No co ja ci mam powiedzieć. Na prawdę jesteś taki płytki i niedojrzały, czy tylko takiego udajesz...
~~wikary niezalogowany
13 grudnia 2022r. o 10:39
Przeproś Boga tytoń bo to co wypisujesz woła o pomstę do nieba.
13 grudnia 2022r. o 14:21
~~wikary napisał(a): Przeproś Boga tytoń bo to co wypisujesz woła o pomstę do nieba.

Widzę że dokonałeś na mnie sądu Bożego. Na szczęście to nie twój przywilej :-P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Życzenia od Marszałka