Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

670
ramaj
12 grudnia 2022r. o 10:58
~~Rudy Perukowiec napisał(a): .............. W swojej podręcznej biblioteczce mam kilkaset religijnych tytułów.

Widać,widać że jesteś "obcykany" w temacie na wszystkie strony.
A wyczytałeś coś n/t obchodów rocznic Skworca,albo wynoszeniu na ołtarze przez Rydzyka tego podpadniętego biskupa ,albo :kto z episkopatu nie ma nic "za uszami".
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
12 grudnia 2022r. o 11:04
Niestety muszę cię rozczarować. W moich księgach nic na te tematy nie napisano. A TVN-u nie oglądam. Jeśli cię tak bardzo interesują te tematy, to dalej słuchaj swojej ulubionej stacji. Tam "wszystko" ci powiedzą. I nawet więcej :-)
~~Zgniłozielony Słonecznik niezalogowany
12 grudnia 2022r. o 11:14
Myślisz, że śmieszne romki potrafią czytać? No może litery składają, ale ze zrozumieniem tego, co złożyli nie jest zbyt dobrze. Widać to po każdym wpisie. To tacy, co słuchają, a nie słyszą, patrzą, a nie widzą.
~~Rudy Perukowiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Wesoły Romek napisał(a):
Przecież wielebny tutaj pisał, że ma tylko jedną książkę Biblię :)

I właśnie o tym przed chwilą pisałem. Niby czytać potrafią, ale niczego nie są w stanie pojąć? Owszem Biblia jest królową wszystkich ksiąg. Ale skąd wysnułeś wniosek, że tylko ja należy czytać? W swojej podręcznej biblioteczce mam kilkaset religijnych tytułów.

śmieszny romek nie rozumie, że zrozumienie Biblii wymaga dużej wiedzy i oczytania w tematyce pozwalającej Biblię zrozumieć. Inaczej ma się takie zrozumienie Biblii, jakie właśnie śmieszne romki mają czyli żadne.
I potem mamy takie wpisy na forum, że ręce się załamują, a wiara w człowieka gaśnie nieuchronnie.
Warto śmiesznym romkom zacytować maksymę św. Tomasza z Akwinu: "Boże, strzeż mnie przed wrażeniem, że muszę zabrać głoś w każdej sprawie".
670
ramaj
12 grudnia 2022r. o 11:42
Wielebny.
Widać ,że ty na serio wziąłeś tę przypowieść o jednym ale w kilku osobach.
Bezstresowo tak sam ze sobą .
~~zawsze dziewica niezalogowany
12 grudnia 2022r. o 13:50
Kaczyński chce, żeby lekarze byli jak księża, ale skąd wziąć tylu pedofilów wśród medyków ? Nie ma też tylu szpitali, żeby ich przenosić z miejsca na miejsce.
~~Rudy Perukowiec niezalogowany
12 grudnia 2022r. o 13:51
ramaj napisał(a): Wielebny.

Akurat u mnie kolejność była odwrotna. Najpierw zobaczyłem, a dopiero potem zacząłem zgłębiać temat. I nawet nie można powiedzieć że uwierzyłem. Przyjąłem ot tak, po prostu jak całą pozostałą rzeczywistość wokół mnie.
~~Wesoły Romek niezalogowany
12 grudnia 2022r. o 17:14
~~Rudy Perukowiec napisał(a):
Ktoś napisał: ramaj napisał(a): Wielebny.

Akurat u mnie kolejność była odwrotna. Najpierw zobaczyłem, a dopiero potem zacząłem zgłębiać temat. I nawet nie można powiedzieć że uwierzyłem. Przyjąłem ot tak, po prostu jak całą pozostałą rzeczywistość wokół mnie.

W Bibli pisze o miłości, w Koranie pisze o miłości jedynie w Kamasutrze pokazali to szczegółowo :)
~~Zgniłozielony Słonecznik niezalogowany
12 grudnia 2022r. o 17:39
~~Wesoły Romek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Rudy Perukowiec napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ramaj napisał(a): Wielebny.

W Bibli pisze o miłości, w Koranie pisze o miłości jedynie w Kamasutrze pokazali to szczegółowo :)

śmieszny romek każdym wpisem potwierdza, że rozumienie trudnych spraw nie na jego głowę.
śmieszny romek myli seks z miłością i pewnie nawet nie rozumie różnic między jednym a drugim.
Współczuję jego bliskim :(
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza