Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

~~Rudy Perukowiec niezalogowany
20 grudnia 2022r. o 8:32
~~daj ciumka napisał(a):
Tytoniu, musisz zostawić na kilka godzin swojego małego synka , kogo poprosisz by go popilnował ,lewaka czy katolickiego księdza ?

Oczywiście że księdza.
W środowiskach lewackich o wiele częściej krzywdzi się dzieci. Tylko lewackie media wmówiły ci coś zupełnie innego. Jakie względy moralne miałyby powstrzymać lewaka przed skrzywdzeniem dziecka? Przecież oni nie mają żadnej moralności i żadnych zasad. A jeśli mają to tymczasowe, które mogą się w każdej chwili zmienić o 180 stopni.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Sprawiedliwy niezalogowany
20 grudnia 2022r. o 8:34
~~Sprawiedliwy napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Zielonobrunatna Morwa napisał(a): Jest oczywistym, że księdza. Lewak jest niebezpieczny:

https://wpolityce.pl/spoleczenstwo/616300-hiszpanska-minister-na-drodze-do-normalizacji-pedofilii
https://www.rp.pl/swiat/art5233591-media-bija-sie-w-piersi-za-propagowanie-pedofilii
https://www.tvp.info/49749290/nekrofilia-pedofilia-i-zoofilia-w-programie-holenderskiej-partii-pnvd-wieszwiecej
https://wyborcza.pl/7,75399,9957822,holandia-prosi-europe-o-ratunek-przed-partia-pedofilow.html?disableRedirects=true

Większość ludzi nie bardzo rozumie, że lewacy metodą salami zmieniają podejście do tego, co jeszcze niedawno uchodziło za nienormalne. I tak jest z pedofilią.
Księży pedofilów jest niewielu, ale za to ich sprawy zawsze są nagłaśniane. A o celebrytach pedofilach cicho, a każda próba nagłośnienie - jak w przypadku pedofilskiej, celebryckiej szajki z Dworca Centralnego w Wawie - cichutko.
A co zrobisz jak postępowy lewak będzie chciał nadrobić zaległości spowodowane przez Czarnka w edukacji seksualnej i uczyć dziecko masturbacji? Pewnie mu podziękujesz :)

Tych księży pedofili może jest mniej ale i tak jest ich za dużo ( o wiele za dużo).

~~ legionista Degollado niezalogowany
20 grudnia 2022r. o 8:37
~~Rudy Perukowiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~daj ciumka napisał(a):
Tytoniu, musisz zostawić na kilka godzin swojego małego synka , kogo poprosisz by go popilnował ,lewaka czy katolickiego księdza ?

Oczywiście że księdza.
W środowiskach lewackich o wiele częściej krzywdzi się dzieci. Tylko lewackie media wmówiły ci coś zupełnie innego. Jakie względy moralne miałyby powstrzymać lewaka przed skrzywdzeniem dziecka? Przecież oni nie mają żadnej moralności i żadnych zasad. A jeśli mają to tymczasowe, które mogą się w każdej chwili zmienić o 180 stopni.

Tytoniu dasz sobie odciąć że Lolek nic nie wiedział ?,Stachu wiadomo , zapomniał.
22258
#Horus nieaktywny
20 grudnia 2022r. o 8:38
kolejny zestaw bzdur...;D
kiedy jeszcze ludzie nie mieli pojęcia o ''bogach'' już istniały zasady którymi czy to plemiona czy całe narody się kierowały...
do dzisiaj tytoniu są plemiona gdzie w otworze zastępującym drzwi wystarczy postawić oszczep by wszyscy wiedzieli że właściciela nie ma w domu ...dzięki tej zasadzie nie ma tam złodziejstwa...
ale ty skoro masz te swoje ''zasady '' i żyjesz w tak chrześcijańskim społeczeństwie z zasadami zostaw otwarte drzwi domu lub samochodu...

''bóg jest źródłem siły i nadziei'' ...a to dobre...;D
powiedz to tym którzy błagają o pomoc dla swoich chorych dzieci na tych wszystkich ''się pomaga''

~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
20 grudnia 2022r. o 8:53
Horus napisał(a): kolejny zestaw bzdur...;D

ale ty skoro masz te swoje ''zasady '' i żyjesz w tak chrześcijańskim społeczeństwie z zasadami zostaw otwarte drzwi domu lub samochodu...

Nie wiem na jakiej podstawie przyjmujesz, ze ludy prymitywne trzymały się zasad, które nie wynikały z wymagań bogów.

Co zaś się tyczy bezbożnego społeczeństwa, to w Rosji mamy jego przykład. Ich już żadne Boże prawa nie obowiązują. Tam liczy się kto bardziej cwany, kto mam mniej skrupułów. Bóg stanowi bardzo pozytywną wartość dodaną w społeczeństwie. Bez niego społeczeństwo dziczeje. Jest jeden szkopuł istnienia Boga, on daje siłę do przeciwstawiania się niesprawiedliwym rządom. I dlatego z taką zajadłością jest atakowany przez tych, którym marzy się władza nad światem.

A że nie możesz zostawić otwartych drzwi? Kościół zabrania kraść. Trudno więc upatrywać w nim przyczyny złodziejstwa. Winnych szukaj więc raczej wśród tych, którzy plują na Kościół i jego prawa.
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
20 grudnia 2022r. o 8:58
~~ legionista Degollado napisał(a):
Tytoniu dasz sobie odciąć że Lolek nic nie wiedział ?,Stachu wiadomo , zapomniał.

W życiu nie byłem w Watykanie. Nie widziałem papieża ani Dziwisza. Nie mnie więc wydawać sądy w tej sprawie. Nie wiem, nie mam zdania.
A jak ty chcesz dawać sobie coś obcinać, to droga wolna.
~~Sprawiedliwy niezalogowany
20 grudnia 2022r. o 8:58
Z księży pedofili należy stworzyć ( na chwałę Bożą), chór kastratów w Watykanie.
~~siostra Bernadetta niezalogowany
20 grudnia 2022r. o 9:03
~~Sprawiedliwy napisał(a): Z księży pedofili należy stworzyć ( na chwałę Bożą), chór kastratów w Watykanie.

Gdzie by się tam pomieścili zboczeńcy . Jak nie pedofil to alkoholik, albo pospolity złodziej . Wszyscy z ustami pełnymi Boga .Czarna zaraza.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.