Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

22744
Falco111 nieaktywny
25 stycznia 2023r. o 22:04
a z prostej przyczyny ...
nikt go nie widział a ty piszesz że jest ...;D
no to pytam -gdzie?
tylko mi nie pisz że w kościele bo coś mi się wydaje że w obecnych czasach to ostatnie miejsce gdzie można go szukać...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ja Jan niezalogowany
25 stycznia 2023r. o 23:15
Ja to szatana mam w rajtach. Jutro po kawce.
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
26 stycznia 2023r. o 8:32
Falco111 napisał(a): a z prostej przyczyny ...
no to pytam -gdzie?
tylko mi nie pisz że w kościele bo coś mi się wydaje że w obecnych czasach to ostatnie miejsce gdzie można go szukać...

Ty nie widziałeś. A ty to nie wszyscy.
Ja widziałem.
~~Ramaj niezalogowany
26 stycznia 2023r. o 8:52
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):
Ktoś napisał: Falco111 napisał(a): a z prostej przyczyny ...
no to pytam -gdzie?

Ty nie widziałeś. A ty to nie wszyscy.
Ja widziałem.

No i co Falco,łyso ci ?
22744
Falco111 nieaktywny
26 stycznia 2023r. o 11:37
no nie wiem ...jak tytoń tu wpadnie to zapytam go po czym ma takie ''wizje'' ;D
~~hucpa niezalogowany
26 stycznia 2023r. o 11:46
https://tvn24.pl/biznes/z-kraju/ojciec-tadeusz-rydzyk-fundacja-lux-veritatis-i-akademia-kultury-spolecznej-i-medialnej-w-toruniu-otrzymuja-pieniadze-z-rzadu-ministerstwa-o-umowach-6679133

CZY CBA ZAWINIE TEGO BANDYTĘ ??

ILE JESZCZE BĘDZIESZ OKRADAŁ I OKŁAMYWAŁ POLAKÓW ??
26 stycznia 2023r. o 13:00
Dlaczego tylko bandytę, a nie na przykład zbrodniarza?
Lewactwo tak już się zapędziło w swoich nagonkach, że niedługo zabraknie im wystarczająco mocnych określeń. Te dla najstraszniejszych ludzi są używane często w błahych przypadkach, przez co w końcu tracą na znaczeniu. Tak inflacja słów.
26 stycznia 2023r. o 13:05
Falco111 napisał(a): no nie wiem ...jak tytoń tu wpadnie to zapytam go po czym ma takie ''wizje'' ;D

Wyobraź sobie że niczego nie biorę. Nie piję, nie palę, bo to głupota. Prochów brać też nie muszę bo jak się ma takiego przyjaciela i opiekuna jak ja, depresje mi niestraszne.
A ty, jeśli potrzebujesz używek by jakoś żyć, może w końcu poszedłbyś do specjalisty?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.