Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

~~Jasnoszara Choina niezalogowany
16 lutego 2023r. o 14:56
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Ja też nie wielebny. Ale lewakowi najprostszej rzeczy nie wytłumaczysz. Szkoda wysiłków :-)

to tak samo ,jak wam NAWIEDZONYM
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~bzyk niezalogowany
16 lutego 2023r. o 20:21
~~Jasnoszara Choina napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Ja też nie wielebny. Ale lewakowi najprostszej rzeczy nie wytłumaczysz. Szkoda wysiłków :-)

~~Jasnoszara Choina napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Ja też nie wielebny. Ale lewakowi najprostszej rzeczy nie wytłumaczysz. Szkoda wysiłków :-)

Ależ my nie jesteśmy nawiedzeni! My jesteśmy osobami wierzącymi po prostu. Mało tego - my wiemy, w co wierzymy.
Dlatego w wierze nie przeszkadzają nam zboczeni księża, bo my w księży nie wierzymy. Bardzo cenimy rzetelnych i uczciwych kapłanów oraz jesteśmy chyba bardziej niż niewierzący zbulwersowani zboczeńcami w sutannach. Nas to boli po prostu, że odrzucili Jezusa na rzecz "uciech" doczesnych, najczęściej o homoseksualnym podłożu. Muszą odcierpieć za swoje postępki w życiu doczesnym po wyroku sądu, a po śmierci Bóg ich osądzi. Mogę się domyślać na podstawie słów Jezusa, że osąd będzie bardzo surowy.
670
ramaj
16 lutego 2023r. o 20:39
~~Makowy Grab napisał(a): ............ odwrócono ich uwagę od spraw na prawdę istotnych, kierując ją w obszary seksualności, genderyzmu, tożsamości płciowej i innych tym podobnych "najważniejszych w świecie".

Wielebny.
Jakbym słuchał Rydzyka.Tamten też relatywizuje zboczenia poszczególnych winowajców "zgrzeszył ano zgrzeszył"
W/g ciebie rozliczanie zboczeńców to odwracanie uwagi.
~~bzyk niezalogowany
16 lutego 2023r. o 20:50
ramaj napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Makowy Grab napisał(a): ............ odwrócono ich uwagę od spraw na prawdę istotnych, kierując ją w obszary seksualności, genderyzmu, tożsamości płciowej i innych tym podobnych "najważniejszych w świecie".

Wielebny.
Jakbym słuchał Rydzyka.Tamten też relatywizuje zboczenia poszczególnych winowajców "zgrzeszył ano zgrzeszył"

Zboczeńców rozliczać srogo! Ja bym przyłapanym na gorącym uczynku ucinał narzędzie przestępstwa od razu, a potem niech się nimi sąd zajmie.
Ale co do odwracania uwagi ludzi od ważnych spraw oraz niszczenie młodych ludzi przez promocje ideologii gender to już nawet co rozsądniejsi lewacy zaczynają to widzieć. Bo to celowa akcja, żeby zrealizować wielki reset, wprowadzić jedzenie robaków i inne pomysły nowego, globalnego obozu koncentracyjnego.
Jeżeli tego nie widzisz, to oznacza, że niewiele rozumiesz :(
16 lutego 2023r. o 21:16
no nie ,dość że nawiedzeni to jeszcze OŚWIECENI
~~bzyk niezalogowany
16 lutego 2023r. o 21:23
~~Jasnoszara Choina napisał(a): no nie ,dość że nawiedzeni to jeszcze OŚWIECENI

Oświeceni? Zależy jak to rozumiesz. Ale jak chcesz rozumieć w co wierzysz, to musisz naprawdę dużo się uczyć i cały czas czytać. W tym sensie tak - oświeceni.
Nie możesz pozostawać na poziomie biernego oglądacza papki telewizyjnej czy internetowej/, jak czyni to dzisiaj niestety chyba większość. Tu na forum różni ludzie mówią o postępowym XXI wieku, ciemnogrodzie średniowiecznym i innych bezsensownych hasłach. Bezmyślnie powtarzają to, co im wszczepiono. Większość z nich jak przeczyta jedną książkę na 5 lat to jest ich sukces życiowy. Najczęściej nie czytają nic, ale uważają się za oświeconych Europejczyków XXI wieku. Tylko śmiać się pozostaje, albo raczej współczuć.
16 lutego 2023r. o 22:13
co mi z tego że ktoś współczuje
jak ja nic nie czuje
~~Makowy Grab niezalogowany
17 lutego 2023r. o 8:39
ramaj napisał(a):

Rozliczanie zboczeńców to przede wszystkim funkcja sądów. Owszem, organy kościelne też mają swoje zadania w tym względzie, przez to kapłani oprócz kar nałożonych przez sądy powszechne, dostają też dodatkowe kary od sadów kościelnych. Tylko że takie oszołomy jak ty uważają że Kościół niczym innym nie powinien się zajmować, jak tylko ściganiem zboczeńców w swoich szeregach. A nie po to ten Kościół został powołany.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza