Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

~~Złocistozielony Cedr niezalogowany
5 marca 2023r. o 21:30
Mój ksiadz byl super...ojcem
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ksiądz - przyjaciel dziecka niezalogowany
6 marca 2023r. o 4:39
Żyjemy w kraju gdzie większość hierarchów Kościoła to osoby niewierzące. Bo jak inaczej wytłumaczyć ich postępowanie niezgodne z nauką Chrystusa jeżeli nie tym, że nie wierzą iż po śmierci poniosą zasłużoną karę?
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
6 marca 2023r. o 10:01
Falco111 napisał(a):
miłej niedzieli wszystkim ....no prawie wszystkim...;D

A dziękuję. Choć czuję w kościach, że to "prawie" to za moją przyczyną :-)
Takie rozkminy, jakie próbujesz tu robić, wychodzą z tego, że według ciebie religia jest czymś, co sobie wymyślamy. Wtedy najpierw jest religia a bogowie stają się czymś wtórnym. A to jednak powinno być nieco inaczej. To Bóg stoi u zarania wszystkiego, a religie powstają w miarę coraz lepszego poznawania Go. Kto na prawdę chce poznać Boga, ten znajdzie tego właściwego. Jeśli zaś ktoś tylko szuka uzasadnienia dla swojego gnuśnego życia, to znajdzie sobie jakieś "bóstwo".
~~Zielonobrunatna Morwa niezalogowany
6 marca 2023r. o 10:14
A gdzie fajne filmiki, które tu były? Ktoś usunął? Może nam napisze dlaczego.
~~Dziwisz niezalogowany
6 marca 2023r. o 15:14
Nic nie widziałem , nic nie słyszałem.
~~falco111 niezalogowany
6 marca 2023r. o 23:33
No i świętość JP2 poszła w pisdu. Czarno na białym
~~prokurator Piotrowicz niezalogowany
7 marca 2023r. o 5:43
Dziś wiemy już bez wątpliwości, że Karol Wojtyła wiedział o nadużyciach seksualnych księży i ukrywał je, jeszcze w Polsce, zanim został papieżem
Jeden z informatorów twierdzi, że już w 1973 r. osobiście informował Wojtyłę, że ks. Eugeniusz Surgent dopuścił się w Kiczorze molestowania. Wojtyła miał prosić go, by "tego nigdzie nie zgłaszał" i to "uciszył"
~~M21W2 niezalogowany
7 marca 2023r. o 6:39
Zbok na zboku, żadnych świętych.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza