Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
24 marca 2023r. o 14:30
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Czy wreszcie skończy się wreszcie horror...

A może tak byś sobie wymyślił własnego nicka?
Jeśli masz słaba wyobraźnię to mogę ci kilka podpowiedzieć:
gno_jek
przy_głup
Te będą do ciebie bardziej pasowały

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
24 marca 2023r. o 14:43
~~Granatowoczarny Wyżlin napisał(a): Bzdura, ja w żaden sposób nie czuję się zwolniony z przestrzegania wszelkich zasad moralnych. I nie są mi do tego potrzebne żadne przykazania.
"Przykazania" jako takie mnie nie wiążą aczkolwiek uznaję dekalog za niezły kierunek.
Natomiast jeśli, jak piszesz grzeszący ohydnie ksiądz poniesie surowszą karę niż inni to ok., tak powinno być.

Bardzo to interesujące co piszesz. Zawsze mnie interesowało co stoi u źródła takich podstaw jak twoja. Podejrzewam, że są to wartości, które przejąłeś od babci, która jeszcze odmawiała różaniec. Ty jeszcze się tego trzymasz, bo ci to wpojono w dzieciństwie. Potem uznałeś że z Kościołem ci nie po drodze, ale coś tam w środku pozostało. Możesz mi wierzyć lub nie, ale twoje dzieci, czy wnuki, nie będą już obciążone tym kościelnym duchem", będą "wolne". A teraz pomyśl czy chciałbyś żyć w świecie, w którym w najlepszym przypadku ktoś sam by sobie definiował co jest dobre a co złe, bo większość nie zaprzątałaby sobie tym wcale głowy, po prostu dobre jest to, co dla niego przyjemne. A przyzwoitość? Altruizm? Współczucie? To jakieś nikomu niepotrzebne anachronizmy.
22744
Falco111 nieaktywny
24 marca 2023r. o 14:44
oj tam...nadstaw drugi policzek ...;D
a nie od razu gnojek czy przygłup...

nie godzi się tak do bliźniego swego którego jak widać nie szanujesz wbrew pewnemu nakazowi...;D
~~Lawendowoniebieski Rozpław niezalogowany
24 marca 2023r. o 14:52
no ,niezle musiał się tytuń wnerwić
22744
Falco111 nieaktywny
24 marca 2023r. o 14:59
no jak się miał nie wnerwić ?
nie dosyć że trwa ''nagonka'' na jego ''świntego'' to jeszcze ktoś ma czelność pisać jako on ale wbrew jego ''ideologii'' ;D

a zakrzyknij tu ''tytoniu'' --sumsum corda i undely in genibus...

albo jakoś tak ...ty po naukach to jakby co to mnie sprostuj...;D
670
ramaj
24 marca 2023r. o 17:11
Falco111 napisał(a): no jak się miał nie wnerwić ?
nie dosyć że trwa ''nagonka'' na jego ''świntego'' to jeszcze ktoś ma czelność pisać jako on ale wbrew jego ''ideologii'' ;D

a zakrzyknij tu ''tytoniu'' --sumsum corda i undely in genibus...

albo jakoś tak ...ty po naukach to jakby co to mnie sprostuj...;D

Pisalem kiedyś onemu żeby sie zalogował tym nicikem,ale to chyba dla niego za trudne.A tak to chce to mu sr ...a na łeb.
22744
Falco111 nieaktywny
24 marca 2023r. o 17:20
ale popatrz jak się nagle zajerzył...;D
a mnie tam powiewa jak tu objawia się jeden ,dwa czy dziesięciu ''falco''
jak dla mnie to nawet każdy niech się tak podpisuje...
będzie jeszcze bardziej zabawnie ...lubię to nawet na pewien sposób bo obserwuję jak niektórzy ''gonią w piętkę '' -falco to czy jednak nie falco...
25 marca 2023r. o 8:30
Elżbieta Witek powiedziała z oburzeniem, że do polskich szkół docierają osoby które próbują nadmiernie seksualizować dzieci. Trzeba Reasumpcji podpowiedzieć, że bardzo łatwo te osoby rozpoznać. Najczęściej noszą takie czarne długie stroje, podobne do prostych sukienek. I są zapięte na 33 guziki. Tylko czy ona zdoła to policzyć ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.