Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

~~Horus niezalogowany
27 kwietnia 2023r. o 10:33
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brunatnozielona Nemezja napisał(a):
Tak akurat dokładne jest z klechami. Żerując na ludzkich,a często dziecięcych, emocjach sprowadzają ich na manowce.
To największe sk...syny wśród wszystkich sk..synów pedofili.

Jak ci nie jest wstyd wypisywać takie rzeczy?
Jaką miarą mierzysz, taką i ciebie zmierzą. Tyle mam ci do powiedzenia na ten temat.

no tak...co innego ty mierzący wszystkich swoją ''miarą''
miarą ''lewacką '' ;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
27 kwietnia 2023r. o 10:34
~~szatan napisał(a): Guwno mi zrobicie marne ludziki, hehe żyję i atakuję dalej ;-)

I bardzo dobrze. Dzięki temu ludzie mogą poznać jacy faktycznie są. Mają wolny wybór, czy pójść na współpracę z szatanem, czy stanąć mu w poprzek.
27 kwietnia 2023r. o 10:35
Nie czuję się fanatykiem. Myślę że mam zdrowe podejście do Boga i świata. Tyle tylko że światopogląd raczej taki sprzed stu, no może dwustu lat. Wtedy to było zupełnie normalne myślenie. Czy było lepsze, czy gorsze, oceń sam. Jak świat się "rozwinął" od tego czasu? Nie chodzi mi o rozwój techniczny, a raczej o mentalny. Co ludzie zrobili ze swoja wolnością? Chleją, ćpają, chędożą bez opamiętania. Odrzucili większość zasad. Jeszcze tylko zabójstwo i kradzież są w jakimś stopniu piętnowane, a i to nie zawsze, bo zabijanie dzieci, czy eutanazja to dziś już "norma europejska".
A gdzie czcij ojca i matkę? Gdzie nie mów fałszywego świadectwa? O nie códzołóż nawet nie wspomnę...
Ludzie zamiast zając się życiem, komplikują je sobie dociekaniem którą ze stu płci mają akurat tego dnia, i czy inni ludzie zwracają się do nich właściwymi zaimkami. Przecież to chore!
~~Brunatnozielona Nemezja niezalogowany
27 kwietnia 2023r. o 21:40
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Nie czuję się fanatykiem. Myślę że mam zdrowe podejście do Boga i świata. Tyle tylko że światopogląd raczej taki sprzed stu, no może dwustu lat. Wtedy to było zupełnie normalne myślenie. Czy było lepsze, czy gorsze, oceń sam. Jak świat się "rozwinął" od tego czasu? Nie chodzi mi o rozwój techniczny, a raczej o mentalny. Co ludzie zrobili ze swoja wolnością? Chleją, ćpają, chędożą bez opamiętania. Odrzucili większość zasad. Jeszcze tylko zabójstwo i kradzież są w jakimś stopniu piętnowane, a i to nie zawsze, bo zabijanie dzieci, czy eutanazja to dziś już "norma europejska".
A gdzie czcij ojca i matkę? Gdzie nie mów fałszywego świadectwa? O nie códzołóż nawet nie wspomnę...
Ludzie zamiast zając się życiem, komplikują je sobie dociekaniem którą ze stu płci mają akurat tego dnia, i czy inni ludzie zwracają się do nich właściwymi zaimkami. Przecież to chore![/c
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Nie czuję się fanatykiem. Myślę że mam zdrowe podejście do Boga i świata. Tyle tylko że światopogląd raczej taki sprzed stu, no może dwustu lat. Wtedy to było zupełnie normalne myślenie. Czy było lepsze, czy gorsze, oceń sam. Jak świat się "rozwinął" od tego czasu? Nie chodzi mi o rozwój techniczny, a raczej o mentalny. Co ludzie zrobili ze swoja wolnością? Chleją, ćpają, chędożą bez opamiętania. Odrzucili większość zasad. Jeszcze tylko zabójstwo i kradzież są w jakimś stopniu piętnowane, a i to nie zawsze, bo zabijanie dzieci, czy eutanazja to dziś już "norma europejska".
Ludzie zamiast zając się życiem, komplikują je sobie dociekaniem którą ze stu płci mają akurat tego dnia, i czy inni ludzie zwracają się do nich właściwymi zaimkami. Przecież to chore!

CHORE to jest molestowanie dzieci przez klechów !
~~złodziej z Torunia niezalogowany
28 kwietnia 2023r. o 5:59
Jak ksiądz, który przy ołtarzu dotyka Pana Jezusa, może później wkładać dziecku ręce w majtki? Ktokolwiek, ale nie ksiądz.!!!
~~Horus niezalogowany
28 kwietnia 2023r. o 6:51
co ty na to ''wielebny''? ;D

''Ksiądz Marek został skazany na cztery lata pozbawienia wolności za wieloletnie molestowanie swojej siostrzenicy. Do więzienia jednak nie poszedł
Duchowny przedstawił zaświadczenie lekarskie o chorobie, przez co odroczono realizacje kary o rok. Teraz przebywa w jednym z domów dla księży
– Nie pozwalał jej spać w staniku. Gdy kąpali się w morzu, też ją molestował. A rano odprawiał msze – powiedziała w rozmowie z Gazetą.pl mama pokrzywdzonej
Brat ksiądz molestował jej córkę latami. "Molestował, a rano odprawiał mszę"
Sprawa księdza Marka wyszła na jaw podczas Wigilii w 2019 roku. Wówczas ofiara duchownego Ola (imię zmienione) powiedziała wujkowi, że nie zapomniała o latach molestowania. – Teraz każda Wigilia, każde święta Bożego Narodzenia to przeżywanie od nowa tej tragedii – powiedziała dla Gazety.pl mama pokrzywdzonej.''
~~bzyk niezalogowany
28 kwietnia 2023r. o 7:39
~~Horus napisał(a): co ty na to ''wielebny''? ;D

''Ksiądz Marek został skazany na cztery lata pozbawienia wolności za wieloletnie molestowanie swojej siostrzenicy. Do więzienia jednak nie poszedł
Duchowny przedstawił zaświadczenie lekarskie o chorobie, przez co odroczono realizacje kary o rok. Teraz przebywa w jednym z domów dla księży
– Nie pozwalał jej spać w staniku. Gdy kąpali się w morzu, też ją molestował. A rano odprawiał msze – powiedziała w rozmowie z Gazetą.pl mama pokrzywdzonej
Brat ksiądz molestował jej córkę latami. "Molestował, a rano odprawiał mszę"
Sprawa księdza Marka wyszła na jaw podczas Wigilii w 2019 roku. Wówczas ofiara duchownego Ola (imię zmienione) powiedziała wujkowi, że nie zapomniała o latach molestowania. – Teraz każda Wigilia, każde święta Bożego Narodzenia to przeżywanie od nowa tej tragedii – powiedziała dla Gazety.pl mama pokrzywdzonej.''

A jakich komentarzy oczekujesz? Ja tam każdego pedofila bym bardzo srogo karał długoletnim, ciężkim więzieniem. A pedofili typu ksiądz, nauczyciel czy trener sportowy mających z racji pełnionej roli kontakt z dziećmi i niejako naturalne autorytety dla dzieci karałbym podwójnie.
Szatan specjalnie uderzył w ludzi wybierając słaby punkt - seks i emocje z nim związane są jednymi z najmocniejszych emocji i coraz mniej ludzi nad nimi panuje. Całą polityka lewicy jest działem szatana. Według tych "postępaków" człowiek ma się nie kierować rozumem, a emocjami (patrz, co pisze ich guru Harrari). I ma zachowywać się jak zwierzę. Jak przyjdzie ruja, to nawet na ulicy ma się nie hamować. Stąd latają różni opętani po ulicach z przerodzeniem na wierzchu czy promują coś, co bardzo niedawno temu było powszechnie uznawane i kwalifikowane medycznie jako ciężkie zboczenie.
I świat upada, ludzie wymierają na potęgę tam, gdzie głupota i emocje rządzą nimi.
Morusie, szatan zawsze tak działał, ale ostatnio udało mu się sporo osiągnąć. Ludzie zawsze mieli problem z utrzymaniem na wodzy swojej chuci, stąd też zawsze były na przykład zdrady małżeńskie. Swoją drogą chyba rozumiesz co to są emocje związane z seksualnością i jak potężnie wpływają na parę ludzi w związku? A dzisiaj lewackie barany mówią, że możesz z kim i kiedy chcesz i to jest cool. No i teraz ludzie poprzez takie podejście mają zniszczone życie i coraz mniej jest w stanie utrzymać normalny, długoletni związek pomiędzy kobietą a mężczyzną. Szatan poprzez lewaków wmówił młodym, że życie to seksualny mcdonald. I teraz zamiast mieć związek z inną osobą jak super obiad w eleganckiej restauracji mają związek i życie jak fast food - śmieciowe żarcie, śmieciowy seks i zero relacji oraz zniszczone zdrowie otyłych, otępiałych i naśladujących durne wygłupy z tik-toka młodych ludzi.
To jak Morusie, zrozumiałeś coś? Jak to jest z tymi emocjami popychającymi nie tam, gdzie trzeba?
28 kwietnia 2023r. o 7:45
~~złodziej z Torunia napisał(a): Jak ksiądz, który przy ołtarzu dotyka Pana Jezusa, może później wkładać dziecku ręce w majtki? Ktokolwiek, ale nie ksiądz.!!!

Dokładnie tak samo to robi jak ty, kiedy przy ołtarzu ślubujesz "i nie opuszczę cię aż do śmierci", a potem się temu sprzeniewierzasz. Albo przyjmujesz w kościele Pana Jezusa, a ledwie wyjdziesz za jego próg, obrabiasz d... sąsiadom.
Ludzie są grzeszni. To cena wolnej woli. A księża to tez niestety tylko ludzie, a nie anioły. Skąd więc takie zdziwienie, że potrafią grzeszyć? Pocieszające jest tylko to, że pedofilia wśród duchownych jest kilka razy mniejsza niż wśród pozostałych mężczyzn. Marne to pocieszenie, ale jednak świadczy, że wiara w Boga ma jednak jakiś dobroczynny wpływ.
Może być też tak, że kapłanem, który grzeszy, jest osoba praktycznie niewierząca, lub nieświadoma tego, w co na prawdę wierzy. Po reformie Kościoła w II połowie ubiegłego wieku ten proceder się nasilił. Wielu katolickich księży w praktyce jest protestantami. A tak się składa, że wśród protestantów poziom dewiacji wydatnie wzrasta.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza