Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

~~Horus niezalogowany
29 kwietnia 2023r. o 7:39
''Księża wzywają kobiety do noszenia sukienek, by "uczynić ciało godną świątynią pana".''

ja pierdzielę ...i mówią to ci co sami chodzą w sukienkach a nie jak na faceta(sic!) przystało chodzić w spodniach...;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~bzyk niezalogowany
29 kwietnia 2023r. o 13:13
~~Horus napisał(a): ''Księża wzywają kobiety do noszenia sukienek, by "uczynić ciało godną świątynią pana".''

ja pierdzielę ...i mówią to ci co sami chodzą w sukienkach a nie jak na faceta(sic!) przystało chodzić w spodniach...;D

A czemu nie odpowiedziałeś na pytanie. czy rozumiesz jakie są emocje związane z seksualnością w związku dwóch osób?
Tylko znowu jakieś farmazony wypisujesz.
~~bzyk niezalogowany
29 kwietnia 2023r. o 16:53
Schemat działania szatana

~~Horus niezalogowany
29 kwietnia 2023r. o 17:30
o 50 milionów za mało ...;D
ale wszystko jest na dobrej drodze...
~~bzyk niezalogowany
29 kwietnia 2023r. o 17:32
~~Horus napisał(a): A czemu nie odpowiedziałeś na pytanie. czy rozumiesz jakie są emocje związane z seksualnością w związku dwóch osób?

A czemu nie odpowiedziałeś na pytanie. czy rozumiesz jakie są emocje związane z seksualnością w związku dwóch osób?
~~Paliowy Rozwar niezalogowany
29 kwietnia 2023r. o 17:41
A diabełki są takie sympatyczne ,zwłaszcza u braci Czechów .Igraszki z diabłem.
~~Wikary bez wiary niezalogowany
29 kwietnia 2023r. o 18:17
~~bzyk napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a): A czemu nie odpowiedziałeś na pytanie. czy rozumiesz jakie są emocje związane z seksualnością w związku dwóch osób?

Gościu a co ty tak się zajmujesz seksualnością dwóch osób?
A czy według ciebie dwóch klechów obmacujących się nawzajem to też związane jest z seksualnością? Bo to też jednak związek. Ostatnio nawet jeden drugiego zaciukał tak był do niego przywiązany.
~~bzyk niezalogowany
29 kwietnia 2023r. o 18:22
Kiedyś abba Makary szedł z braćmi drogą w Egipcie i usłyszał chłopca, który mówił do swojej matki: „Matko, pewien bogacz kocha mnie, ale ja go nie cierpię; a pewien biedak nie znosi mnie, a ja go kocham”. Na te słowa zdumiał się abba Makary, a bracia go pytali: „Cóż jest w tych słowach takiego, ojcze, że się zdumiewasz?” Starzec im odpowiedział: „Zaprawdę, bracia, Pan nasz jest bogaty i miłuje nas, a my nie chcemy Go słuchać; a wróg nasz diabeł jest nędzarzem i nienawidzi nas, my zaś kochamy jego nieczystość”.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza