Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

~~unfandy niezalogowany
29 kwietnia 2023r. o 18:22
https://sel-hoz.com/
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brunatnozielona Nemezja niezalogowany
29 kwietnia 2023r. o 19:24
~~bzyk napisał(a): Kiedyś abba Makary szedł z braćmi drogą w Egipcie i usłyszał chłopca, który mówił do swojej matki: „Matko, pewien bogacz kocha mnie, ale ja go nie cierpię; a pewien biedak nie znosi mnie, a ja go kocham”. Na te słowa zdumiał się abba Makary, a bracia go pytali: „Cóż jest w tych słowach takiego, ojcze, że się zdumiewasz?” Starzec im odpowiedział: „Zaprawdę, bracia, Pan nasz jest bogaty i miłuje nas, a my nie chcemy Go słuchać; a wróg nasz diabeł jest nędzarzem i nienawidzi nas, my zaś kochamy jego nieczystość”.

Czyli szatan ma moc a ten wasz "pan" to cienias.
~~bzyk niezalogowany
29 kwietnia 2023r. o 19:45
~~Brunatnozielona Nemezja napisał(a):
Ktoś napisał: ~~bzyk napisał(a): Kiedyś abba Makary szedł z braćmi drogą w Egipcie i usłyszał chłopca, który mówił do swojej matki: „Matko, pewien bogacz kocha mnie, ale ja go nie cierpię; a pewien biedak nie znosi mnie, a ja go kocham”. Na te słowa zdumiał się abba Makary, a bracia go pytali: „Cóż jest w tych słowach takiego, ojcze, że się zdumiewasz?” Starzec im odpowiedział: „Zaprawdę, bracia, Pan nasz jest bogaty i miłuje nas, a my nie chcemy Go słuchać; a wróg nasz diabeł jest nędzarzem i nienawidzi nas, my zaś kochamy jego nieczystość”.

No i mamy dobry przykład, jak działa szatan. Ludzie pod jego wpływem nie są w stanie zrozumieć nawet bardzo prostego tekstu. Żal mi tych ludzi.
~~Wikary bez wiary niezalogowany
29 kwietnia 2023r. o 19:46
A to tak jak ty . Nie odpowiedziałeś czy dwóch kieckowych obmacujących sobie jaja to związek związany z seksualnością dwóch osób.
~~Brunatnozielona Nemezja niezalogowany
29 kwietnia 2023r. o 19:52
~~bzyk napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brunatnozielona Nemezja napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~bzyk napisał(a): Kiedyś abba Makary szedł z braćmi drogą w Egipcie i usłyszał chłopca, który mówił do swojej matki: „Matko, pewien bogacz kocha mnie, ale ja go nie cierpię; a pewien biedak nie znosi mnie, a ja go kocham”. Na te słowa zdumiał się abba Makary, a bracia go pytali: „Cóż jest w tych słowach takiego, ojcze, że się zdumiewasz?” Starzec im odpowiedział: „Zaprawdę, bracia, Pan nasz jest bogaty i miłuje nas, a my nie chcemy Go słuchać; a wróg nasz diabeł jest nędzarzem i nienawidzi nas, my zaś kochamy jego nieczystość”.

No i mamy dobry przykład, jak działa szatan. Ludzie pod jego wpływem nie są w stanie zrozumieć nawet bardzo prostego tekstu. Żal mi tych ludzi.

A "tym ludziom" jeszcze bardziej żal ciebie bo zatrzymałeś się w rozwoju na etapie ministranta, później kleryka aż w końcu zwykłego, niereformowalnego dewota.
~~bzyk niezalogowany
29 kwietnia 2023r. o 20:01
~~Wikary bez wiary napisał(a): A to tak jak ty . Nie odpowiedziałeś czy dwóch kieckowych obmacujących sobie jaja to związek związany z seksualnością dwóch osób.

No i kolejny fajny przykład bezrozumności szatańskiej :) Dzięki za przykłady!

Wikary, pytanie było do Morusa i zaadresowane właściwie.
A pytasz się głupio, bo bez zrozumienia poprzednich wpisów. Poza tym nie pojmujesz, że chuć każda, także dwóch kieckowych, jest związana z seksualnością i emocjami. W tym przypadku z chorymi emocjami, których człowiek powinien unikać. Degeneracja uczuć i emocji objawia się tym, że większość ludzi ulegających szatańskiej seksualizacji nie jest w stanie zbudować trwałego związku z inną osobą, a osoby zaliczając się do kręgu lgbtqwerty mają według oficjalnych statystyk nawet setki partnerów seksualnych - https://stronazycia.pl/homoseksualisci-maja-srednio-200-partnerow-w-ciagu-zycia/
To nie są relacje - to żądze kierujące ludźmi nastawionymi na niszczenie siebie i innych.

Zrozumiałeś?

A kieckowi lgbtqwerty będą się smażyć w piekle w specjalnie dla nich przygotowanym kotle wypełnionym beznadzieją.
~~bzyk niezalogowany
29 kwietnia 2023r. o 20:13
Do czego doprowadza seksualizacja wszystkiego:

https://wiadomosci.wp.pl/cialo-obce-6852664110754752a

Miłej (?) lektury.
~~Wikary bez wiary niezalogowany
29 kwietnia 2023r. o 20:21
No i co ci przeszkadza że wg. tego co wypisujesz ktoś tam ma setki partnerów ? Czy to jest twoje życie?
A skoro piszesz o nietrwałości związków i związanymi z tym emocjami To napisz jak widzisz kolejne związki Marty Kaczyńskiej? Były oparte na miłości czy na emocjach? A może po prostu górą była jak piszesz huć i seksualne podejście .A może degeneracja?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!