Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
9 maja 2023r. o 15:02
Zrozum pusty człowieku, że wiar to nie ksiądz ani biskup. Niech jeden z drugim staną się najgorszymi belzebubami, nie będzie to miało żadnego odniesienia w stosunku do wiary w Boga. Ot tylko będzie świadczyło o słabości ludzkiej natury.
Nie wiem jak ci to jeszcze tłumaczyć, byś w końcu pojął.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
9 maja 2023r. o 15:04
~~ZABLOKOWANY napisał(a):

i ty tu piszesz że ''TAMCI'' rozsprzedali Polskę ? ;D

Ja tylko mówię, że unijni prominenci oficjalnie mówią o zagłodzeniu Polski i Polaków, przy aplauzie "TAMTYCH". Ale jak to mówią... Uderz w stół :-))))))))))
~~JasioKutasio niezalogowany
10 maja 2023r. o 3:32
~~Teściowa napisał(a): W poprzednich postach wymieniłam pseudonim mojego kochanego zięcia. Natomiast gdy wymieniam jego imię, wszystko jest w porządku. On chyba nie jest tu zbytnio lubiany. Proszę Was, traktujcie go przyzwoicie. On jest po prostu wystraszony.

Pani Teściowo, czy pani zięć jest UB-kiem? I jak bardzo przeżył to, że kartoflarz nie pożyczył putinowi kilku swoich czołgów na paradę… znaczy się na parodię?
~~ZABLOKOWANY niezalogowany
10 maja 2023r. o 6:24
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Zrozum pusty człowieku, że wiar to nie ksiądz ani biskup. Niech jeden z drugim staną się najgorszymi belzebubami, nie będzie to miało żadnego odniesienia w stosunku do wiary w Boga. Ot tylko będzie świadczyło o słabości ludzkiej natury.
Nie wiem jak ci to jeszcze tłumaczyć, byś w końcu pojął.

~~ZABLOKOWANY niezalogowany
4 sek. temu

przestań o tych ''targowiczanach'' bo to twoich biskupów tam też obwieszano...;D
jeszcze pieprznij tu coś o Konstytucji 3 Maja i dopełnisz obraz swojej nędznej ''wiedzy'' ;D
~~Ciemnożółta Róża niezalogowany
10 maja 2023r. o 7:06
10 maja 2023r. o 8:10
~~ZABLOKOWANY napisał(a):
przestań o tych ''targowiczanach'' bo to twoich biskupów tam też obwieszano...;D
jeszcze pieprznij tu coś o Konstytucji 3 Maja i dopełnisz obraz swojej nędznej ''wiedzy'' ;D

Zrozum, że to, że wskażesz innego "winnego", w niczym nie umniejsza twojej winy. Obaj jesteście "grzesznikami". Wskaż i tysiąc bardziej winnych, "targowiczanie" pozostaną targowiczanami. Są sprzedawczykami nie godnymi by na nich nawet splunąć. Koniec, kropka. Kto przyklaskuje "zagłodzaniu" Polski i Polaków, nie godzien być obywatelem naszego kraju.
~~falkonetti niezalogowany
10 maja 2023r. o 8:48
zanim zaczniesz szukać win u innych zacznij ich szukać -a znajdziesz niejedną - u siebie...
co to znaczy wg. ciebie ''zagładzanie Polaków'' i kto to robi?

ci co sprzedają Polskę niegodni są splunięcia?
czyli ci w ''purpurach'' i tymi śmiesznymi berecikami z pomponami na czapusiach też?
no tutaj masz moje pełne poparcie...
10 maja 2023r. o 10:22
I kolejny, co myśli, że jak wskaże kolejnych umoczonych, to ci wcześniej umoczeni nagle staną się czyści.
Każdy niezależnie odpowiada za swoje winy. Ja za swoje też, tego możesz być pewien.
Mowa tu teraz jest nie o mnie i nie o tych, którzy teraz rządzą, ale o sprzedawczykach, którzy przyklaskują unijnemu zagładzaniu Polski, z nadzieją, że przybliży to ich do przejęcia władzy.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza