Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

~~TW bablina niezalogowany
6 maja 2023r. o 10:05
Gdzie są pieniądze z KPO wy ku:wy ??
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Zgniłozielony Styrakowiec niezalogowany
6 maja 2023r. o 11:45
jakie piniondze
~~Krwawosiny Ciemiernik niezalogowany
6 maja 2023r. o 14:33
~~TW bablina napisał(a): Gdzie są pieniądze z KPO wy ku:wy ??

Ja, premier Pinokio oświadczam pi raz 15-ty że właśnie piszemy wniosek w tej sprawie i pieniądze z KPO już "wkrótce" będą nam wypłacone, góra 10 lat.
~~ZABLOKOWANY niezalogowany
6 maja 2023r. o 15:00
~~Krwawosiny Ciemiernik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~TW bablina napisał(a): Gdzie są pieniądze z KPO wy ku:wy ??

Ja, premier Pinokio oświadczam pi raz 15-ty że właśnie piszemy wniosek w tej sprawie i pieniądze z KPO już "wkrótce" będą nam wypłacone, góra 10 lat.

za kilka dni opublikujemy raport końcowy - szalony antonio ''dron''

za kilka dni opublikujemy listę przedsiębiorstw które zakupiło ''zboże techniczne'' --oszust minister rolnictwa...

;D
~~złodziej z Torunia niezalogowany
6 maja 2023r. o 15:26
"[…] ksiądz wziął mnie w objęcia, począł mnie całować w usta, mówiąc, że jestem ładny i podobam mu się. Całując mnie w usta, wkładał mi swój język do moich ust. Całując mnie, przyciskał mnie do siebie, trzymając mnie za pośladki. Usiłowałem się urwać z objęć księdza, jednak nie dałem rady. Ks. Surgent całował mnie przez okres około 15 minut. Ks. Surgent mówił mi wówczas, abym nikomu o tym nie mówił, ani kolegom, ani rodzicom. Ja przyrzekłem księdzu, że o tym nikomu nie będę mówił. Od tego czasu więcej nie odwiedzałem ks. Surgenta. […] W międzyczasie o praktykach ks. Surgenta dowiedziała się moja matka, która kategorycznie zabroniła mi chodzić do ks. Surgenta".
~~Makowy Grab niezalogowany
8 maja 2023r. o 9:00
~~TW bablina napisał(a): Gdzie są pieniądze z KPO wy ku:wy ??

Pieniądze z KPO są przeznaczone na konkretne cele. To nie tak że je sobie weźmiemy i na przykład zbudujemy fabrykę. Na nich jest dokładnie napisane czemu i komu mają służyć. Większość tych celów jest taka, ze lepiej, by nigdy nie była realizowana, tym bardziej, ze warunkiem otrzymania tych środków jest wyzbycie się naszych innych dóbr. Nie warta skórka za wyprawkę. Poczytaj sobie jakie są kamienie milowe.
Gdyby ci ktoś proponował, że da ci pieniądze na piękne buty, ale pod warunkiem, że najpierw obetniesz sobie nogi, to byś przyjął taki warunek?
~~Cynamonowy Jaśminowiec niezalogowany
8 maja 2023r. o 9:05
Szkoda że człowiek nie może liczyć na części wymienne. Miałbyś jakąś szansę na wymianę głowy bo to co masz w swojej do niczego ci nie służy.
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
8 maja 2023r. o 11:26
Bardzo ci dziękuję za rzeczową polemikę :-))))))
Jeśli nie widzisz, że projekt Unia Europejska należałoby nazywać właściwie jako projekt Czwarta Rzesza Niemiecka, to raczej ty zacznij szukać części zamiennych. Niemcy na wszelkie możliwe sposoby chcą zmarginalizować naszą gospodarkę. Ekologiczny bat bardzo dobrze się do tego celu nadaje. A nasi nieporadni politycy (niezależnie od opcji) dają się tym batem chłostać. Z tą drobną różnicą, że PiS próbuje robić jakieś nieporadne uniki, a jełoPOzycja jeszcze krzyczy o więcej batów, kładzie się na ziemi i rozkłada nogi.
A ekooszołomstwo to tylko jeden "malutki" kamyczek milowy. To nie są kamienie milowe a głazy, którymi Niemcy chcą nas zmiażdżyć. Pozostaje tylko się modlić do Boga, by nas z tej opresji ratował.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.