Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

~~Karmeduł bosy niezalogowany
17 sierpnia 2023r. o 19:17
Jak ktoś się spowiada raz w miesiącu ,na pewno nie opęta go szatan
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Granatowoczarny Pustynnik niezalogowany
17 sierpnia 2023r. o 19:34
~~Szarobrunatna Kobea napisał(a): no wielebny...co tak nagle zaniemówiłeś? ;D
na pielgrzymce nie było o tym mowy?

Poleciał pampersa zmienić :) po tej pielgrzymce teraz całe ziemniaki z tyłu gubi :)
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
17 sierpnia 2023r. o 19:50
Obawiam się że mój poziom intelektualny nie pozwala mi prowadzić dyskusji na tym poziomie. To, co wypisujesz nie jest ani śmieszne, ani nawet tragiczne. Dno dna. Że też kogoś takiego chce Ziemia nosić...
~~Szarobrunatna Kobea niezalogowany
17 sierpnia 2023r. o 19:54
no tak...ciebie noszą anioły...;D
tylko coś ciężko ci podać źródło gdzie to Niemcy mówią coś o Tusku...
łgarz z ciebie panie...;D
~~Brudny Czyściec niezalogowany
17 sierpnia 2023r. o 19:58
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Obawiam się że mój poziom intelektualny nie pozwala mi prowadzić dyskusji na tym poziomie. To, co wypisujesz nie jest ani śmieszne, ani nawet tragiczne. Dno dna. Że też kogoś takiego chce Ziemia nosić...

"Mój poziom intelektualny" !?
Ale walnąłeś, ten twój "poziom" to moralna depresja, większa niż w Holandii i gdziekolwiek na świecie ty nadęty , zarozumiały bufonie !
~~Szarobrunatna Kobea niezalogowany
17 sierpnia 2023r. o 20:04
;D ...oj nie spodoba się to wielebnemu...
~~Ramaj niezalogowany
17 sierpnia 2023r. o 20:06
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Obawiam się że mój poziom intelektualny nie pozwala mi prowadzić dyskusji na tym poziomie. To, co wypisujesz nie jest ani śmieszne, ani nawet tragiczne. Dno dna. Że też kogoś takiego chce Ziemia nosić...

No,wreszcie się ocknąłeś.Bierz się do klawiatury bo herezja się krzewi.

~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
17 sierpnia 2023r. o 20:24
Herezja niestety ma się coraz lepiej. Niestety nawet w kręgach kościelnych. Na szczęście są jeszcze ludzie myślący po Bożemu. I w tym pokładam swoją nadzieję. Ty Ramach, myślę że też kiedyś zaczniesz mówić ludzkim głosem ;-)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Manilift zaprasza