Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Życzenia od Marszałka
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
CBA pisze do Prokuratury Rejonowej
~~yog2000 niezalogowany
18 czerwca 2017r. o 20:20
no i co z tego? o ile wiem, były aż 4 przetargi nikt zainteresowany do nich nie stanął! Bo Nowogrodziec to jest dziura zabita dechami i tu nikt nie będzie inwestował bo po co? Wietrzycie aferę, ale to tylko początek przedwyborczej nawalanki politycznej i tyle :-P. Im bliżej przyszłorocznej jesieni tym tego typu akcji będzie więcej.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
18 czerwca 2017r. o 20:53
~~yog2000 napisał(a): no i co z tego? o ile wiem, były aż 4 przetargi nikt zainteresowany do nich nie stanął! Bo Nowogrodziec to jest dziura zabita dechami i tu nikt nie będzie inwestował bo po co? Wietrzycie aferę, ale to tylko początek przedwyborczej nawalanki politycznej i tyle :-P. Im bliżej przyszłorocznej jesieni tym tego typu akcji będzie więcej.

Relich musi odejść !! !! !! !!
~~ niezalogowany
18 czerwca 2017r. o 21:15
Skoro nikt do nich nie stanął, to trzeba było te 3 działeczki natychmiast sprzedać w 2013 roku? I co to niby dało budżetowi gminy?
~~do ted niezalogowany
18 czerwca 2017r. o 21:20
~~ted napisał(a):
~~a prawda cię wyzwoli napisał(a): nie żle 10 tys. a sprzedaje za 180 tys . Ot cwaniactwo , jawny przekręt !!!

Żadne cwaniactwo, normalny biznes !
A co, miał sprzedać taniej niż kupil ?

Nie wiem kim jesteś ale mam takie pytanie ,jesteś właścicielem nieruchomości którą sprzedajesz za bezcen( 10 tys) jakiemuś jak to piszesz biznesmenowi ,ten cwany biznesmen sprzedaje dalej twoją działkę i zarabia na niej 170 tys ,pytam czy dalej uważasz że,to tylko biznes . ?? ?? ?? ??
~~ niezalogowany
18 czerwca 2017r. o 21:54
burmistrz trąbi, że ma kupe kasy to po jaką cholerę pozbywa się na siłę działek i to w takim miejscu ?
Jak mam rozumieć ? urzędnik odpowiedzialny za sprzedaż działek je nabywa bo co ? chce ratować budżet gminy ? co to k...wa ZORRO
~~ niezalogowany
18 czerwca 2017r. o 22:26
~~ napisał(a): burmistrz trąbi, że ma kupe kasy to po jaką cholerę pozbywa się na siłę działek i to w takim miejscu ?
Jak mam rozumieć ? urzędnik odpowiedzialny za sprzedaż działek je nabywa bo co ? chce ratować budżet gminy ? co to k...wa ZORRO

Bardziej wygląda mi na Janosika ,tylko że ,biednym zabiera a bogatym daje.A burmistrz w nagrodę awansuje cwaniaczka na swojego zastępcę.
~~po niezalogowany
19 czerwca 2017r. o 8:23
Należałoby sprawę sprawdzić od podstaw a dopiero pisać, że przekręt itd. Być może zakup działek przez Pana Dariusz J. zastępcę Burmistrza Nowogrodźca jest zgodny z prawem (to oceni Prokuratura}, ale na pewno MORALNIE jest NAGANNY.
~~ niezalogowany
19 czerwca 2017r. o 8:29
Z pewnością w papierach wszystko gra.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza