~~ napisał(a):~~ktos napisał(a): Przeczytalem protokół jest mowa o koniecznych pracach projektowych komendy cirka 200 tys. A tutaj dzialka z gotowym projektem i uzgodnieniami 180 do uzgodnienia..
Ale mi afera. Parafrazując PO-wskiego prezydenta jaka gmina taka afer.
Czy ty naprawdę jesteś Idiotą czy tylko takiego udajesz, taki projekt i uzgodnienia to koszt nie większy jak 20 tys ,Ja jak budowałem dom kupiłem projekt za 500 zł.Jedno jest pewne działka została zbyta przez Gminę za śmiesznie malutkie pieniądze .Ponadto jak czytam te wpisy o wykupowaniu kolejnych działek po kilkaset złotych to faktycznie sprawa powinna zostać wyjaśniona przez CBA.Szkoła w Parzycach też została sprzedana z hektarową działką za 120 tys .
~~ napisał(a):!!!~~ napisał(a):~~ktos napisał(a): Przeczytalem protokół jest mowa o koniecznych pracach projektowych komendy cirka 200 tys. A tutaj dzialka z gotowym projektem i uzgodnieniami 180 do uzgodnienia..
Ale mi afera. Parafrazując PO-wskiego prezydenta jaka gmina taka afer.
Czy ty naprawdę jesteś Idiotą czy tylko takiego udajesz, taki projekt i uzgodnienia to koszt nie większy jak 20 tys ,Ja jak budowałem dom kupiłem projekt za 500 zł.Jedno jest pewne działka została zbyta przez Gminę za śmiesznie malutkie pieniądze .Ponadto jak czytam te wpisy o wykupowaniu kolejnych działek po kilkaset złotych to faktycznie sprawa powinna zostać wyjaśniona przez CBA.Szkoła w Parzycach też została sprzedana z hektarową działką za 120 tys .
.Szkoła w Parzycach też została sprzedana z hektarową działką za 120 tys .
~~Wyborca napisał(a): Przydałby się tej Pani z ul.Ogrodowej PIOTR IKONOWICZ I PANI JAWOROWICZ.Aż nie chce się wierzyć że dzieją się takie rzeczy.Gdzie są RAD N I gdzie Przewodnicząca Rady Gminy!!!! Gdzie Komisja Rewizyjna !!!! Same Afery Spadające sufity!!! Hospiccjum!!!Droga w Wykrotach S K A N D AL!!!!
~~ napisał(a): Dobrze, że w narodzie dalej jest duch pisania listów :D