Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
CBA pisze do Prokuratury Rejonowej
~~ niezalogowany
17 czerwca 2017r. o 22:36
~~ napisał(a):
~~ktos napisał(a): Przeczytalem protokół jest mowa o koniecznych pracach projektowych komendy cirka 200 tys. A tutaj dzialka z gotowym projektem i uzgodnieniami 180 do uzgodnienia..

Ale mi afera. Parafrazując PO-wskiego prezydenta jaka gmina taka afer.

Czy ty naprawdę jesteś Idiotą czy tylko takiego udajesz, taki projekt i uzgodnienia to koszt nie większy jak 20 tys ,Ja jak budowałem dom kupiłem projekt za 500 zł.Jedno jest pewne działka została zbyta przez Gminę za śmiesznie malutkie pieniądze .Ponadto jak czytam te wpisy o wykupowaniu kolejnych działek po kilkaset złotych to faktycznie sprawa powinna zostać wyjaśniona przez CBA.Szkoła w Parzycach też została sprzedana z hektarową działką za 120 tys .

.Szkoła w Parzycach też została sprzedana z hektarową działką za 120 tys . !!!
.Szkoła w Parzycach też została sprzedana z hektarową działką za 120 tys .!!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
17 czerwca 2017r. o 22:36
Taki brak szacunku urzędników do publicznych pieniędzy ,traktowanie urzędu i mienia publicznego jako prywatny folwark , brak empatii bierze się z tego ,że organy państwa po prostu nie działają. Prędzej ukarzą tych co narzekają na urzędników niż będą zwalczać te patologie urzędnicze. Mówią ,że to nie wszyscy urzędnicy tacy są ale niemal wszyscy wiedzą ,że tak się dzieje ni nic z tym nie robią.
Jak weto się dowiedziało i to tylko z analiz oficjalnych dokumentów to gdzie są ci co biorą pieniądze za te analizy ? Gdzie jest Policja ? czym się zajmuje prokuratura ? Dla tego tak mnie drażni żebranie u samorządów a parlament nic w tym złego nie widzi .
~~ niezalogowany
17 czerwca 2017r. o 22:38
~~ napisał(a):
~~ napisał(a):
~~ktos napisał(a): Przeczytalem protokół jest mowa o koniecznych pracach projektowych komendy cirka 200 tys. A tutaj dzialka z gotowym projektem i uzgodnieniami 180 do uzgodnienia..

Ale mi afera. Parafrazując PO-wskiego prezydenta jaka gmina taka afer.

Czy ty naprawdę jesteś Idiotą czy tylko takiego udajesz, taki projekt i uzgodnienia to koszt nie większy jak 20 tys ,Ja jak budowałem dom kupiłem projekt za 500 zł.Jedno jest pewne działka została zbyta przez Gminę za śmiesznie malutkie pieniądze .Ponadto jak czytam te wpisy o wykupowaniu kolejnych działek po kilkaset złotych to faktycznie sprawa powinna zostać wyjaśniona przez CBA.Szkoła w Parzycach też została sprzedana z hektarową działką za 120 tys .

.Szkoła w Parzycach też została sprzedana z hektarową działką za 120 tys .
!!!
.Szkoła w Parzycach też została sprzedana z hektarową działką za 120 tys .!!!

Stanowczo za drogo !!
~~ niezalogowany
17 czerwca 2017r. o 22:39
~~Wyborca napisał(a): Przydałby się tej Pani z ul.Ogrodowej PIOTR IKONOWICZ I PANI JAWOROWICZ.Aż nie chce się wierzyć że dzieją się takie rzeczy.Gdzie są RAD N I gdzie Przewodnicząca Rady Gminy!!!! Gdzie Komisja Rewizyjna !!!! Same Afery Spadające sufity!!! Hospiccjum!!!Droga w Wykrotach S K A N D AL!!!!

Za to burmistrz i CCC mają się dobrze, tylko to niedobre Weto szuka jak to pisze CCC haków ,Ludzie obudźcie się bo następna kadencja tej władzy będzie jeszcze bardziej arogancka .
~~0 niezalogowany
17 czerwca 2017r. o 23:32
W Bolesławcu Łokietka-Zgorzelecka-Wesoła. Sprzedana za grosze..
~~ niezalogowany
18 czerwca 2017r. o 2:31
wystarczy tylko przyjrzeć się samorządom w których władzę sprawuje koalicja PO-PSL i pracy full dla prokuratury
~~ niezalogowany
18 czerwca 2017r. o 5:17
Dobrze, że w narodzie dalej jest duch pisania listów :D
~~ niezalogowany
18 czerwca 2017r. o 9:30
~~ napisał(a): Dobrze, że w narodzie dalej jest duch pisania listów :D

Kpij sobie kpij. Myślisz ,że te pieniądze za te działki (10 000 zł.) to zysk gminy ? to odejmij od tej kwoty koszt : geodezji oraz obsługi sprzedaży i okaże się ,że zaledwie zwróciły się koszty obsługi sprzedaży tych działek . Taki to kpiarzu zysk i dbałość o interes gminy. Natomiast trudno liczyć ,że szeroko rozumiane Organy Ścigania rozliczą te sprawy skoro ciągle proszą o pieniądze wójtów, burmistrzów czy prezydentów. O d... to wszystko rozbić.
W cale się nie zdziwię jak sprawa ta zostanie umorzona a weto będzie miało kłopoty. Takie mamy realia prawne w Polsce.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Życzenia od Marszałka