Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
CBA pisze do Prokuratury Rejonowej
~~ niezalogowany
17 czerwca 2017r. o 13:13
Nie 6 a 3. Nie za 800 zł. a za 950 zł. To chyba różnica.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
17 czerwca 2017r. o 13:59
~~ napisał(a): Nie 6 a 3. Nie za 800 zł. a za 950 zł. To chyba różnica.

Myślę ,że dla zachowania dobrego imienia Policji i Prokuratury dochodzenie w tej sprawie powinna przejąć Prokuratura Regionalna we Wrocławiu a czynności policyjne powinny być wykonane co najmniej przez Policję z innego Powiatu. Jak nie wierzycie o czym mówię to przeczytajcie prot. z posiedzenia Komisji Rozwoju Gospodarczego i Budżetu nr 12/17 z dnia 14 marca 2017r. Sprawa powinna objąć okres trzech kadencji obecnego burmistrza łącznie z działaniami na Strefie. W interesie Policji będzie też zapewnienie bezpieczeństwa Pani prezes "VE-TO" i jej naj bliższym współpracownikom
~~ktos niezalogowany
17 czerwca 2017r. o 14:21
Przeczytalem protokół jest mowa o koniecznych pracach projektowych komendy cirka 200 tys. A tutaj dzialka z gotowym projektem i uzgodnieniami 180 do uzgodnienia..

Ale mi afera. Parafrazując PO-wskiego prezydenta jaka gmina taka afer.
~~ niezalogowany
17 czerwca 2017r. o 14:24
A czytałeś ze zrozumieniem czy tylko gapiłeś się na literki?
~~ niezalogowany
17 czerwca 2017r. o 17:00
~~ktos napisał(a): Przeczytalem protokół jest mowa o koniecznych pracach projektowych komendy cirka 200 tys. A tutaj dzialka z gotowym projektem i uzgodnieniami 180 do uzgodnienia..

Tu widać podejście urzędnicze DO UCZCIWOŚCI I SZCUNKU DO PUBLICZNYCH PIENIEDZY. Klasyczny przykład zepsutego do szpiku kości kombinatora.
Poza tym w tym prot. jest opisane ,że Komendant Powiatowy prosi o kasę . To też nie mam szans spodziewać się ,że będzie Policja bezstronna w przedmiotowej sprawie to też dla własnego dobra powinna przekazać sprawę innej komendzie. Mogę się mylić , ale po co prowokować takie podejrzenia . Państwo polskie jak chce to niech samo dotuje policję a nie stawia w roli żebraka policjantów.
~~ niezalogowany
17 czerwca 2017r. o 17:05
~~ktos napisał(a): Przeczytalem protokół jest mowa o koniecznych pracach projektowych komendy cirka 200 tys. A tutaj dzialka z gotowym projektem i uzgodnieniami 180 do uzgodnienia..

Czy ty naprawdę jesteś Idiotą czy tylko takiego udajesz, taki projekt i uzgodnienia to koszt nie większy jak 20 tys ,Ja jak budowałem dom kupiłem projekt za 500 zł.Jedno jest pewne działka została zbyta przez Gminę za śmiesznie malutkie pieniądze .Ponadto jak czytam te wpisy o wykupowaniu kolejnych działek po kilkaset złotych to faktycznie sprawa powinna zostać wyjaśniona przez CBA.Szkoła w Parzycach też została sprzedana z hektarową działką za 120 tys .
~~ niezalogowany
17 czerwca 2017r. o 19:11
Na ul. Ogrodowej ,ten sam nabywca wykupił znaczną część podwórka starszej kobiecie ,prawdopodobnie przesłano jej nakaz płacenia za użytkowanie tego gruntu czyli "własnego"podwórka . Mało tego , gmina prawdopodobnie oddała sprawę do sądu aby ustanowić na pozostałej części podwórza drogi koniecznej do nie użytkowanej dobudówki , która to droga będzie oddzielała nabytą działkę od posesji tej pani. W ten sposób nabywający za pieniądze naszej gminy ma komfortową sytuację do dysponowania świeżo i nie drogo nabytą działką. Jak widać serce urzędnika jest zimne jak lud . Prawdopodobnie ta pani od lat chciała nabyć ten grunt ,który od lat 50-tych użytkowała. Prawdopodobnie o zamiarze sprzedaży tego gruntu nic nie wiedziała - nikt jej nie poinformował .

Nie trzeba Warszawy tu też się dzieje tylko przy kwotach jest mniej zer, ale "uczciwość ta sama" BEZ LIOTOŚCI I OGRANICZEŃ MORALNYCH".
~~Wyborca niezalogowany
17 czerwca 2017r. o 20:39
Przydałby się tej Pani z ul.Ogrodowej PIOTR IKONOWICZ I PANI JAWOROWICZ.Aż nie chce się wierzyć że dzieją się takie rzeczy.Gdzie są RAD N I gdzie Przewodnicząca Rady Gminy!!!! Gdzie Komisja Rewizyjna !!!! Same Afery Spadające sufity!!! Hospiccjum!!!Droga w Wykrotach S K A N D AL!!!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza