Powiedz to rodzinie kierowcy. Tego co zginął wczoraj w okolicy Calais. Lub temu co zginął w Berlinie. Lub rodziną, których bliscy zginęli w tzw. Incydentach.
Powiedz to rodzinie kierowcy. Tego co zginął wczoraj w okolicy Calais. Lub temu co zginął w Berlinie. Lub rodziną, których bliscy zginęli w tzw. Incydentach.
Mało naszych np:samotnych matek bez dachu nad głową które zasuwają od rana do nocy żeby było co do gara wrzucić i nie mieszkać pod mostem?Najpierw im dajcie jak z was tacy chrześcijanie.W Piśmie Świętym jest jak byk napisane by najpierw zrobić porządek we własnym domu a dopiero wtedy możesz zbawiać świat bo Ci Bóg tego twojego pseudodobra nie zaliczy.Ja nie wiem z jakiego pisma tam w Watykanie cytując ale jakieś wybrakowane.
Swoją drogą jestem na nie-zapi...alasz całe życie dla dziecka na jedzenie i wykształcenie a przyjdzie taki niedomytek i będzie pier...ił twoją robotę.Never.Akurat w tym przypadku poleci ze schodów.
~~Tylko nie toooooo!!!!!!!!! napisał(a): Może to drastycznie zabrzmi , Adolfowi H . Powinni przyznać pośmiertnie medal za zasługi i powoli rozpalać w piecach.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.