~~mateńka tereska napisał(a): a moim zdaniem należy pomóc jak największej ilości
No to do Kalkuty , albo do kaledry wulkanu w Yellowstone :D Te głupki w purpurach razem z ostatnim papieżem nie wiedzą co mówią.
To nie są matki i dzieci nad którymi należało by się litować , to jest islamski desant. A te głupki w purpurze każą Wam pod strzechy przyjąć.
Kiedyś wierzyłem w rywalizacje religii . Jestem bliski apostazji , bo jak czytam co noszą i piszą ci dziwny czlowiek i z Watykanu , to niezbędnik sam mi się w kieszeni otwiera , ten komunistyczny :D
A wiecie , że Mekka to takie miejsce , gdzie każdy Muzułmanin musi przynajmniej raz w życiu przejść trzy razy do okoła ? Jak pielgrzymka do Częstochowy :D
Problem polega na tym , że w Częstochowie nie ma czarnego słońca . Jest w Etiopii , i prawdopodobnie właśnie w Mekkce.
Stwórca jeden raczy wiedzieć , gdzie JHWH zawieruszył trzecią czarną dziurę :D
To są już starcy bez jaj , bardzo mądrzy , ale jednak prawa Stwórcy wszystkich nas obowiązują.
Przyznam szczerze . że chętnie porozmawam z JHWH , czyli Thetragramatronem , nie mylić z Transformersami :D
Zastosowana autokorekta