Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Ilu uchodźców powinien przyjąć powiat bolesławieck

~~ niezalogowany
23 czerwca 2017r. o 11:02
~~litości napisał(a): Ateiści kodziarstwa pouczają katolików w kwestii miłosierdzia.OPAMIĘTAJCIE SIĘ GENDERY.Chcecie wspierać islamski radykalizm,to u siebie i za wasze.Od budżetowej kasy-precz.

Kolejny ksenofob.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~.:) niezalogowany
23 czerwca 2017r. o 11:06
i co w tym złego pajacu? Ja jestem ksenofobem, nazistą, faszystą, nacjonalistą... reszte sobie dopowiedz, ale ścierwa ja sobie nie życze w swojej ojczyźnie. Za to ty możesz sobie śmiało wyjechać, do któregoś z kalifatów. niemiecki, francuski, brytyjski. wybór masz.
~~Ramaj niezalogowany
23 czerwca 2017r. o 11:44
91 % przeciw !!!!!!!!.Tez jestem przeciw kozoje...com. Nie przyjmowac wszystkich jak leci,ale taki brak empatii i wspólczucia, bez zastanowiewnia ?Podłość.Narodzie polski co się z tobą porobiło?
~~ niezalogowany
23 czerwca 2017r. o 11:59
Ciekawe 91% przeciw, a PO chce wygrać w B-C wybory sprowadzając uchodźców :D
~~ niezalogowany
23 czerwca 2017r. o 12:04
~~.:) napisał(a): i co w tym złego pajacu? Ja jestem ksenofobem, nazistą, faszystą, nacjonalistą... reszte sobie dopowiedz, ale ścierwa ja sobie nie życze w swojej ojczyźnie. Za to ty możesz sobie śmiało wyjechać, do któregoś z kalifatów. niemiecki, francuski, brytyjski. wybór masz.

Nazizm, faszyzm jest karalny więc pójdziesz w dyby , to nie tylko Twoja ojczyzna- ksenofobie ,więc zasuwaj ,pilnuj granic z karabinem bo jeszcze ktoś przez nią przejdzie. Co za dziwny czlowiek i wśród prawicy to brak słów.

Zastosowana autokorekta

~~:) niezalogowany
23 czerwca 2017r. o 12:21
szeryfie internetu, a będziesz mi paczki wysyłal do pierdla? ;D nie zapomnij też wysłać zdjęc z gwałtów twojej zony, jak już wpuścisz pod swój dach gównoskórych ;)
~~ niezalogowany
23 czerwca 2017r. o 12:49
~~:) napisał(a): szeryfie internetu, a będziesz mi paczki wysyłal do pierdla? ;D nie zapomnij też wysłać zdjęc z gwałtów twojej zony, jak już wpuścisz pod swój dach gównoskórych ;)

Najgorsza jest niewiedza wśród takich jak Ty, jasne że Ci wyślę paczkę ,razem z kremem do smarowania odbytu jak Ci więźniowie wydmuchają Twoje chore poglądy, bardziej to odczujesz niż moja żona, żal mi takich jak Ty ,nadają się do życia w rezerwacie PiS-u lub innego badziewia typu Młodzież wszechpolska czy ONR.

~~:) niezalogowany
23 czerwca 2017r. o 13:03
krem to tobie się przyda jak ci schetyna pod dach sprowadzi te biedne ,,matki z dziecmi" które uciekają w popłochu przed wojną. Na szczęście nie żyje w żadnym ONR- owskim obozie, bo nie muszę, by czuć się bezpiecznie,
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza