Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Burmistrzu, coś się Panu pomyliło
~~ niezalogowany
19 lipca 2017r. o 20:16
Ja nie narzekam na niego, miasto się zmieniło na plus ... wyładniało... jest wiele jeszcze do zrobienia, ale wszystko idzie w dobrym kierunku.
Panie Burmistrzu prosimy tylko o wycięcie chorych drzew w parku koło przedszkola i wzdłuż kolejowej :)

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
19 lipca 2017r. o 20:20
Przez 3 kadencje, zaiste postęp geometryczny. Boże, jak mało ludziom do szczęścia potrzeba.
~~ niezalogowany
19 lipca 2017r. o 20:23
~~ napisał(a): Ja nie narzekam na niego, miasto się zmieniło na plus ... wyładniało... jest wiele jeszcze do zrobienia, ale wszystko idzie w dobrym kierunku.
Panie Burmistrzu prosimy tylko o wycięcie chorych drzew w parku koło przedszkola i wzdłuż kolejowej :)

Tak tak. Proszę wyciąć te drzewa i już wszystko będzie git. Nic już więcej proszę nie robić. Mnie to wystarczy.
~~ niezalogowany
19 lipca 2017r. o 20:43
~~ napisał(a): Ja nie narzekam na niego, miasto się zmieniło na plus ... wyładniało... jest wiele jeszcze do zrobienia, ale wszystko idzie w dobrym kierunku.

Jeśli myślisz, że jak by rządził ktoś inny to było by gorzej ,wręcz przeciwnie władza się zużywa a PIS miał wspaniały projekt o dwu kadencyjności .Wytłumacz mi jak można kupić 8 działek w Nowogrodźcu za 22 tysiące zł. ?? ?? ??
~~ niezalogowany
19 lipca 2017r. o 20:46
~~ napisał(a):

Jeśli myślisz, że jak by rządził ktoś inny to było by gorzej ,wręcz przeciwnie władza się zużywa a PIS miał wspaniały projekt o dwu kadencyjności .Wytłumacz mi jak można kupić 8 działek w Nowogrodźcu za 22 tysiące zł. ?? ?? ??

widocznie można, jak było to nielegalne to dostanie zarzuty, jak legalne to przeprosicie?
10630
#CNC nieaktywny
19 lipca 2017r. o 20:46
Panie burmistrzu ja też poproszę o jakaś działkę w tak dobrej cenie, chętnie kupie nawet 3 :) czekam na przetarg :)
~~Burmistsz niezalogowany
19 lipca 2017r. o 21:01
~~ napisał(a):
~~ napisał(a):

widocznie można, jak było to nielegalne to dostanie zarzuty, jak legalne to przeprosicie?

POpieram,jak się nikt nie zgłosił to co miałem robić ?
Kilkanaście hektarów za 20 tyś to niezła kasa.

~~ciekawy niezalogowany
19 lipca 2017r. o 21:05
W całym artykule bardziej od treści zainteresowało mnie, dlaczego redakcja bolec.info ma siedzibę w Krakowie?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.