~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~ napisał(a): Ja nie narzekam na niego, miasto się zmieniło na plus ... wyładniało... jest wiele jeszcze do zrobienia, ale wszystko idzie w dobrym kierunku.
Panie Burmistrzu prosimy tylko o wycięcie chorych drzew w parku koło przedszkola i wzdłuż kolejowej :)
Jeśli myślisz, że jak by rządził ktoś inny to było by gorzej ,wręcz przeciwnie władza się zużywa a PIS miał wspaniały projekt o dwu kadencyjności .Wytłumacz mi jak można kupić 8 działek w Nowogrodźcu za 22 tysiące zł. ?? ?? ??
widocznie można, jak było to nielegalne to dostanie zarzuty, jak legalne to przeprosicie?
~~ciekawy napisał(a): W całym artykule bardziej od treści zainteresowało mnie, dlaczego redakcja bolec.info ma siedzibę w Krakowie?
~~Xyz napisał(a): Ot, polskie piekiełko! Jak komu dowalić, rzucić podejrzenia, obrzucić błotem....I cieszyć się tym, że komuś popsuło się urlop....
~~Xyz napisał(a): Ot, polskie piekiełko! Jak komu dowalić, rzucić podejrzenia, obrzucić błotem....I cieszyć się tym, że komuś popsuło się urlop....
~~ napisał(a):~~Xyz napisał(a): Ot, polskie piekiełko! Jak komu dowalić, rzucić podejrzenia, obrzucić błotem....I cieszyć się tym, że komuś popsuło się urlop....
A czy nie ma takich ,którym pan burmistrz popsuł urlop i nie tylko dla własnego widzimisię ?
Szanowna rado miejska gdzie wy byliście jak s[przedawano te działki ? Jak wypełnialiście swoje zobowiązania wobec społeczeństwa? Dla czego nie sygnalizowaliście , że majątek nam przepada? Dla czego tak wielkie upoważnienia daliście burmistrzowi ? Nie wiecie ,że człowiek to tylko człowiek i ma swoje słabości ?
~~S napisał(a): Mam nadzieje ze juz wkrotce zabiora sie za dziennikarzy i fake newsy. Skoncza ze bezkarne klamstwa i sterowanie polityką.