Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Burmistrzu, coś się Panu pomyliło
~~ niezalogowany
20 lipca 2017r. o 8:00
Razi mnie bardzo określenie ,że "burmistrz rządzi gminą" . Jak widać sam burmistrz tak rozumie swoją prace - to przyczyna arogancji "władz" lokalnych. Panie burmistrzu ,pan ZARZĄDZ Gminą w czasie określonym. Nic tu nie jest pańską własnością. REPREZANTAMI WŁAŚCICIELI są radni , którzy w większości tego nie rozumieją i pozwalają burmistrzom "RZĄDZIĆ". To jest przyczyna nieszczęścia .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~pijarek niezalogowany
20 lipca 2017r. o 8:15
Konstytucja poszła do lamusa ten rząd to uczynił z ołówkowym
i co ty redaktorku podpierasz na swoje potrzeby szarganą
Konstytucją -wara
Kredo malucha zamknąć mordy to jest wasza polityka
~~ niezalogowany
20 lipca 2017r. o 8:59
Znalazł sie obrońca Konstytucji. Podaj swój rocznik i stopień.
~~ niezalogowany
20 lipca 2017r. o 11:17
~~pijarek napisał(a): Konstytucja poszła do lamusa ten rząd to uczynił z ołówkowym
Konstytucją -wara

Puki co to Konstytucja RP gwarantuje nam ,że możemy w ogóle tu pisać. Jak i ona upadnie to pan burmistrz jednoosobowo będzie nas wywłaszczał, zamykał mordy itp. To pismo Pana burmistrza jest zaprzeczeniem jego intencji . Sporządzając to pismo burmistrz złamał właśnie Konstytucje podejmując próbę zastraszenia dziennikarza i Redakcji. Puki prawo działa Pan Marczewski powinien to pismo skierować do Prokuratury ,ponieważ jego treść poza GROŹBĄ KARALNĄ nic nie wnosi do przedmiotu sprawy. Czyli stanowi w mojej ocenie dowód przestępstwa.
~~ niezalogowany
20 lipca 2017r. o 13:10
Podoba mi się ten pomysł z kosmosem.
~~ niezalogowany
20 lipca 2017r. o 13:14
emem celowo podgrzewa dyskusję w określonym kierunku. Szkoła ojca. Myślę że przed sądem uda się udowodnić złą wolę "dziennikarza".
Szczucie jednych na drugich to nie jest dobry kierunek dziennikarskiej roboty. Póki co daje profity. Ale do czasu...
~~ niezalogowany
20 lipca 2017r. o 13:36
~~ napisał(a):
~~pijarek napisał(a): Konstytucja poszła do lamusa ten rząd to uczynił z ołówkowym
Konstytucją -wara

Puki co to Konstytucja RP gwarantuje nam ,że możemy w ogóle tu pisać. Jak i ona upadnie to pan burmistrz jednoosobowo będzie nas wywłaszczał, zamykał mordy itp. To pismo Pana burmistrza jest zaprzeczeniem jego intencji . Sporządzając to pismo burmistrz złamał właśnie Konstytucje podejmując próbę zastraszenia dziennikarza i Redakcji. Puki prawo działa Pan Marczewski powinien to pismo skierować do Prokuratury ,ponieważ jego treść poza GROŹBĄ KARALNĄ nic nie wnosi do przedmiotu sprawy. Czyli stanowi w mojej ocenie dowód przestępstwa.
~~ niezalogowany
20 lipca 2017r. o 14:03
~~ napisał(a): emem celowo podgrzewa dyskusję w określonym kierunku. Szkoła ojca. Myślę że przed sądem uda się udowodnić złą wolę "dziennikarza".
Szczucie jednych na drugich to nie jest dobry kierunek dziennikarskiej roboty. Póki co daje profity. Ale do czasu...

Po analizie wypowiedzi emem nie widzę żadnego celowego podgrzewania dyskusji w określonym kierunku.
Za to w tym tekście dobitnie i dosyć błyskotliwie broni własnej niezależności.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza