Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W niedzielę kolejna manifestacja przed sądem
~~ niezalogowany
23 lipca 2017r. o 18:59
~~mój tryb napisał(a):
~~ napisał(a): Banda skur......ch PO je bów.

co dupa lata skur---------- dziwny czlowiek ie na drzewo spad

korekty to kaczorowi sobie rób redaktorze

a wy ...y tak jak mały z taboretu JA do was MORDY W KUBEł

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
23 lipca 2017r. o 19:02
falco napisał(a): samą podstawą antyklerykalizmu jest niechęć do tego by kler nie mieszał się min. do polityki ...
jak jest w Polsce sam wiesz ,jakie jest nastawienie polskiego Kościoła do spraw politycznych czy społecznych też wiesz ..
jak przemawia polski kler który zawsze popiera partię rządzącą też wiesz ...dlaczego wiec dziwi kogoś fakt ze zauważyłem właśnie u przedstawiciela kleru jakiś głoś sprzeciwu ...
Gądecki jest jednym z niewielu z tej grupy który potrafi mówić coś nie zawsze idące z ''głównym nurtem ''
antyklerykalizm moim zdaniem nie polega tylko na ślepym dążeniu do tego by ''udowadniać '' na każdym kroku że każdy ksiądz to demon ...
możesz być takim jeśli taka jest twoja wola , ale czy wówczas nie staniesz się tylko ''ślepym fanatykiem''pewnej idei''?
opatrz na ''katoli '' machającymi krzyżami podczas miesięcznic
co jako antyklerykał wezmiesz do ręki by też pomachać ?
palikotowskiego sztucznego penisa?
będę wtedy śmiał się z Ciebie jak to dzisiaj robię z ''moherów ''

To byla czysto polityczna wypowiedz bpa Pieronka, mogles podac autora. Jako antyklerykal mowie kler jak najdalej od polityki. Jesli machaja krzyzami i nie nie bija tym krzyzami to, absolutnie mi nie przeszkadzaj. Inni machaja trasperentami, flagami choragiewkami i tez mi to nie przeszkadza. Nigdy nie nazywam katolikow "katolami". Nigdy nie machalem i nie bede machal ani krzyzem, ani gadzetami Palikota.. Nie smieje sie tez "moherow". Nie mam powodu, jako antyklerykal z nich sie smiac. To jest ich sprawa, sumienia tez, a sumienie ma dla mnie, jako antyklerykala, najwyzsza wartosc.
2900
#falco nieaktywny
23 lipca 2017r. o 19:22
~~ napisał(a):
falco napisał(a): ów ''

To byla czysto polityczna wypowiedz bpa Pieronka, mogles podac autora. Jako antyklerykal mowie kler jak najdalej od polityki. Jesli machaja krzyzami i nie nie bija tym krzyzami to, absolutnie mi nie przeszkadzaj. Inni machaja trasperentami, flagami choragiewkami i tez mi to nie przeszkadza. Nigdy nie nazywam katolikow "katolami". Nigdy nie machalem i nie bede machal ani krzyzem, ani gadzetami Palikota.. Nie smieje sie tez "moherow". Nie mam powodu, jako antyklerykal z nich sie smiac. To jest ich sprawa, sumienia tez, a sumienie ma dla mnie, jako antyklerykala, najwyzsza wartosc.

zgadzam się z Tobą w kilku kwestiach ale kilka innych jest dla mnie nie do przyjęcia ...
np. to że mogłem podać autora
mogłem ale nie chciałem i nie dlatego że to akurat ksiądz ...
masz rację że w niczym nie przeszkadzają mi zarówno ci machający krzyżami czy chorągiewkami ...
gorzej to wypada jeśli poprzez to machanie chcą mi coś udowodnić lub wręcz narzucić ...
no i teraz dochodzimy do sumienia ...
ich ''sumienie '' pozwala im na to by antyklerykałów utożsamiać z ateistami ? wyzywać od heretyków ?...
powiedz ...to sumienie czy głupota ?
piszesz że w Kościele jest dużo dobra ...
Ty zarzuciłeś mi że cytuję słowa biskupa ...
czy w odpowiedzi nie można by było napisać gdzie Ty jako antyklerykał je dostrzegasz?
moja propozycja na teraz -pomińmy teraz słowa biskupa ,pisanie o poglądach bo temat jest o dzisiejszej manifestacji
możemy oczywiście do tego wrócić ale może w innym temacie no i może jutro kiedy dzisiejszy wieczór przeminie

;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~Bronicie złej sprawy! niezalogowany
23 lipca 2017r. o 19:24
"Wolność? Tak gnoila prawnicza sitwa! Kaganiec mozna stosować wobec psa, a nie wobec czlowieka".

Portal: niezalezna.pl
~~ niezalogowany
23 lipca 2017r. o 19:26

Tu jest PiS_dokracja
~~ niezalogowany
23 lipca 2017r. o 19:30
~~Bronicie złej sprawy! napisał(a): "Wolność? Tak gnoila prawnicza sitwa! Kaganiec mozna stosować wobec psa, a nie wobec czlowieka".

Portal: niezalezna.pl[/c
KACZYŃSKI DĄŻY ŻEBYŚ JESZCZE CHODZIŁ NA ŁAŃCUCHU I TO KRÓTKIM .
23 lipca 2017r. o 19:31
Powtarzacie się. Proszę przedstawić co powiedział w tym temacie w TVP.

23 lipca 2017r. o 19:33
"Czy podpala Polskę?"

Portal: idzpodprad you toube.
Z dnia dzisiejszego.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.