Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W niedzielę kolejna manifestacja przed sądem
~~ niezalogowany
23 lipca 2017r. o 18:41
falco napisał(a):
~~ napisał(a):
falco napisał(a): wiesz co znaczy określenie antyklerykał ?
można zgadzać się z tym czy innym księdzem ale być całkowicie przeciwnym KOŚCIOŁOWI ,jego strukturom ,formom zarządzania itd .

wiesz że dzisiaj zgodziłem się z pewnymi słowami Ziemkiewicza?
czy to znaczy że jestem za ...ami z którymi on jest bardzo blisko
ja poglądów nie zmieniam jak ... Czarnecki ...

:D

Antyklerykal, cytujac, nie napisal, ze to sa slowa biskupa, a biskup jest w strukturach Kosciola. Zabraklo ci uczciwosci antyklerykalnej. Ja tez jestem antyklerykalem.

jesteś ?
czy w związku z tym w każdym księdzu widzisz samo zło?
bo ja nie ...
ale za to w Kościele ''instytucjonalnym ''nie widzę nawet odrobiny dobra ...

Jestem antyklerykalem i widze w Kosciele bardzo duzo dobrych i pozytywnych rzeczy. W kazdym ksiedzu, jesli nie miesza sie do polityki nie widze samego zla, ale podziwiam ich za prace duszpasterska.

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Sędziowskie afery: niezalogowany
23 lipca 2017r. o 18:42
9/. Sędzia Paweł M. z Sądu Okręgowego w Szczecinie kradł części do wiertarek, a konkretnie przegubowy łącznik za 95 zł, który schował do kieszeni. Próbował załagodzić sprawę, ale się nie udało.

10/. Sędzia w stanie spoczynku Katarzyna K.H.dopuscila się kradzieży spodni w centrum handlowym w Łodzi. Miały one kosztować 129 zł".

Cdn.

2161
#fobiak nieaktywny
23 lipca 2017r. o 18:47
emeryci jak nie na spacerowej to na sadowej, mlodych nie stac na kupienie wyroku to dali sobie spokoj z sprawiedliwoscia a ona i tak ma sie nijak w stosunku do demokracji
~~Lokalny Patriota niezalogowany
23 lipca 2017r. o 18:51
"Póki" jest swoistym rusycyzmem, nawet maja problem z Hymnem-żenująca demonastracja .
~~Lokalny Patriota niezalogowany
23 lipca 2017r. o 18:51
"Póki" jest swoistym rusycyzmem, nawet maja problem z Hymnem-żenująca demonastracja .
~~show niezalogowany
23 lipca 2017r. o 18:52
skąd w tym mieście tyle lewactwa?już mi się przypomniało,przecież ruscy tu stacjonowali i romansowali z tutejszymi laskami.
~~mój tryb niezalogowany
23 lipca 2017r. o 18:52
~~ napisał(a): Banda skur......ch PO je bów.

co dupa lata skur---------- dziwny czlowiek ie na drzewo spad

Zastosowana autokorekta

2900
#falco nieaktywny
23 lipca 2017r. o 18:54
samą podstawą antyklerykalizmu jest niechęć do tego by kler nie mieszał się min. do polityki ...
jak jest w Polsce sam wiesz ,jakie jest nastawienie polskiego Kościoła do spraw politycznych czy społecznych też wiesz ..
jak przemawia polski kler który zawsze popiera partię rządzącą też wiesz ...dlaczego wiec dziwi kogoś fakt ze zauważyłem właśnie u przedstawiciela kleru jakiś głoś sprzeciwu ...
Gądecki jest jednym z niewielu z tej grupy który potrafi mówić coś nie zawsze idące z ''głównym nurtem ''
antyklerykalizm moim zdaniem nie polega tylko na ślepym dążeniu do tego by ''udowadniać '' na każdym kroku że każdy ksiądz to demon ...
możesz być takim jeśli taka jest twoja wola , ale czy wówczas nie staniesz się tylko ''ślepym fanatykiem''pewnej idei''?
opatrz na ''katoli '' machającymi krzyżami podczas miesięcznic
co jako antyklerykał wezmiesz do ręki by też pomachać ?
palikotowskiego sztucznego penisa?
będę wtedy śmiał się z Ciebie jak to dzisiaj robię z ''moherów ''

"bierz życie z każdym oddechem..."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza