Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W niedzielę kolejna manifestacja przed sądem
~~ niezalogowany
23 lipca 2017r. o 22:39
Według konkurencyjnego portalu przyszło aż tylko 300 osób, w rzeczywistości ok 200
Słabo. Niedziela wolne , ludzie mają gdzieś w dodatku po co iść jak nie wiadomo po co to wszystko
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Tajemniczy55 niezalogowany
23 lipca 2017r. o 22:53
~~tata napisał(a): Hola hola nie czepiaj się, były Bożejowice i Rakowice, a także Kruszyn
oj nie była bożejowice i rakowice czy też kruszyn.ten ktos zapewne sie nie trzepia czytaj uważnie żeby mieszkancy z okolicznych z wiosek w siadli w samochód i mogli tez przyjechac
~~komitet obrony dupy niezalogowany
23 lipca 2017r. o 22:58
Kaczyński w sejmie głośno powiedział to,co wszyscy myślący Polacy wiedzą
~~normalny niezalogowany
23 lipca 2017r. o 23:00
A ja to mam w d√pi£ !
Trzeba było dzieciaki z dyskoteki zawołać to by was było z 300 chłopa.
~~ niezalogowany
23 lipca 2017r. o 23:04
~~normalny napisał(a): A ja to mam w d√pi£ !
Trzeba było dzieciaki z dyskoteki zawołać to by was było z 300 chłopa.

Normalny a gdzie ty się leczysz ?? ?? ?? ?? ?? ??
~~ niezalogowany
23 lipca 2017r. o 23:10
Jak by była kodomitka Madzia Filiks,to bym poszedł zobaczyć jej zgrabne nogi.Taka urodziwa laska,a przyłączyła się do pajaców.Szkoda.
~~ niezalogowany
23 lipca 2017r. o 23:39
~~ napisał(a): Jak by była kodomitka Madzia Filiks,to bym poszedł zobaczyć jej zgrabne nogi.Taka urodziwa laska,a przyłączyła się do pajaców.Szkoda.

Musisz dalej waszą nienażartą Krysię podziwiać.
4570
#rafix0016 nieaktywny
24 lipca 2017r. o 7:12
I co ja robię tu ... uuuuu...co ty tutaj robisz..... :D :D :P

Dopisane 24.07.2017r. o godz. 07:11:

[img=1500873106_fk7czix.jpg]

Dopisane 24.07.2017r. o godz. 07:12:

[img=1500873169_4gszxt0.jpg]

Na dwie rzeczy nie ma lekarstwa: na śmierć i na bezczelność
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza