Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~obywatel niezalogowany
15 września 2017r. o 9:19
pisowce jarają się 500+ jak cygan zasiłkiem
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~- niezalogowany
15 września 2017r. o 9:23
Przy pensjach 2000 jestes zdziwiony ?
10114
#alter nieaktywny
15 września 2017r. o 9:25
Tee scubar, ale zabłysłeś :) hehehe
Skorzystałeś z F1? hehehehe to teraz ESC bo ci się mózg przepali i nie będziesz mógł trollować na bolcu :D

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~~PiS Rulez!! niezalogowany
15 września 2017r. o 10:01
Polska to jeden z ostatnich bastionów normalności społecznej. Ale gdyby nie PiS bylibyśmy skończeni w przeciągu kilku lat - rozgrabieni, wykupieni przez zagranicznych bogaczy , zniewoleni przez korporacje i mafie a na koniec otumaniani zagranicznymi mediami. Oni i tak lekko obchodzą się z wszystkimi złodzejami i aferzystami. Bandy całe okradały ten kraj bezkarnie, robiono sobie eldorado a wszystko kosztem normalnych ludzi i państwowej kasy.

Proste umysły, ludzie wychowani bez wartości i zasad nie potrafią niczego zrozumieć. Rozumieją za to świetnie przekaz TVNu i innych zagranicznych tub.

Parafrazując reklamę...
Brawo Polska, brawo MY!
~~. niezalogowany
15 września 2017r. o 12:55
Donald Tusk i jego kierowca jeździli przez wiele dni po Polsce. Pewnej nocy, gdy jechali przez jakąś wieś, przed limuzynę wyskoczyła im świnia. Nie przeżyła tego spotkania. Tusk widząc co się stało, kazał kierowcy znaleźć jej właściciela i powiedzieć, że wszelkie straty zostaną zrekompensowane. Kierowca poszedł do pobliskiej wsi i wrócił dopiero po 6 godzinach z cygarem w zębach, butelką wina w ręce i w poszarpanym ubraniu.
- Mój Boże, co ci się stało? Pobili cię?! - pyta Tusk.
- Eee, gdzie tam... - odpowiada kierowca. - Znalazłem dom tego rolnika. Stanąłem przy drzwiach, zapukałem, i powiedziałem, co się wydarzyło. Rolnik rzucił mi się na szyję i dał mi swoje najlepsze wino, jego żona obiad, a ich 19 letnia córka, chwile szalonej niezapomnianej rozkoszy. Najlepsze jest to, że cała wieś nazywa mnie teraz bohaterem!
- Nie wierzę... Dziwny ten naród... - mówi Tusk. - Ale co ty właściwie im powiedziałeś?
- Że jestem kierowcą Tuska i zabiłem świnię.
~~andrzej87 niezalogowany
15 września 2017r. o 13:02
~~. napisał(a): Donald Tusk i jego kierowca jeździli przez wiele dni po Polsce. Pewnej nocy, gdy jechali przez jakąś wieś, przed limuzynę wyskoczyła im świnia. Nie przeżyła tego spotkania. Tusk widząc co się stało, kazał kierowcy znaleźć jej właściciela i powiedzieć, że wszelkie straty zostaną zrekompensowane. Kierowca poszedł do pobliskiej wsi i wrócił dopiero po 6 godzinach z cygarem w zębach, butelką wina w ręce i w poszarpanym ubraniu.
- Mój Boże, co ci się stało? Pobili cię?! - pyta Tusk.
- Eee, gdzie tam... - odpowiada kierowca. - Znalazłem dom tego rolnika. Stanąłem przy drzwiach, zapukałem, i powiedziałem, co się wydarzyło. Rolnik rzucił mi się na szyję i dał mi swoje najlepsze wino, jego żona obiad, a ich 19 letnia córka, chwile szalonej niezapomnianej rozkoszy. Najlepsze jest to, że cała wieś nazywa mnie teraz bohaterem!
- Nie wierzę... Dziwny ten naród... - mówi Tusk. - Ale co ty właściwie im powiedziałeś?
- Że jestem kierowcą Tuska i zabiłem świnię.

Ty musi Polak - katolik .A jakby zamiast Tuska jechał Jarosław Kaczyński ,to też dla ciebie było by śmiesznie ?
Co ta religia z ciebie zrobiła ?
~~hujowe państwo pis niezalogowany
15 września 2017r. o 13:41
kaczyński jeździ w foteliku
~~. niezalogowany
15 września 2017r. o 13:46
Nie było by smieszne. Dlaczego niby miałoby być? Do kaczyńskiego nic nie mam.
Kaczyński jeździ w foteliku, a ty ,,ujowe państwo pO komunikacją miejską, bo cię nie stać na samochód od kiedy morda od koryta została odciągnięta.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.