Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Do: falco niezalogowany
16 września 2017r. o 19:43
Wystawiamy Pana.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~alabala niezalogowany
16 września 2017r. o 19:52
~~STOP napisał(a): lewackiej anty-Polskiej zarazie,z siedzibą w brukseli.stop nękaniu Polaków przez pseudoelity niemiecko-austryjacko-holenderskie.

PiS-dzielce WON do San Escobar a najlepiej w pis-du !
2900
#falco nieaktywny
16 września 2017r. o 19:53
po pierwsze - ''wystawianie mnie'' to strategiczny błąd bo ja w Rosjanach nie widzę wroga

po drugie -nawet jeśli to nie mam zamiaru za was umierać ...

ot taki ''zdrajca '' ze mnie :)
macie maciara ,wot,armię sztabowych generałów ,kapelanów no i w razie zagrożenia -misiewicza ...
:)
zresztą ja mam kategorię ''e'' ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~e niezalogowany
16 września 2017r. o 20:02
e ? a nie cd.
~~ niezalogowany
16 września 2017r. o 20:05
falco napisał(a): po pierwsze - ''wystawianie mnie'' to strategiczny błąd bo ja w Rosjanach nie widzę wroga

macie maciara ,wot,armię sztabowych generałów ,kapelanów no i w razie zagrożenia -misiewicza ...

widac już na wstawce cie lekarze rozkminili , " E wentualnie do szorowania kibla po sr..a w sztabie.

jesteś najbardziej beznadziejnym tworem TVNowskim na tym portalu

2900
#falco nieaktywny
16 września 2017r. o 20:08
to teraz takie są ?

Dopisane 16.09.2017r. o godz. 20:08:

~~ napisał(a):
falco napisał(a):

widac już na wstawce cie lekarze rozkminili , " E wentualnie do szorowania kibla po sr..a w sztabie.

ot dure---ń
ja nawet na komisji nie byłem bo nie musiałem ...hahaha
wiadomo dlaczego ...hahaha

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~brawo PIS niezalogowany
16 września 2017r. o 20:11
~~ napisał(a):
falco napisał(a): po pierwsze - ''wystawianie mnie'' to strategiczny błąd bo ja w Rosjanach nie widzę wroga

przeciez falco to de..bil , najlepiej to z nim wogole nie rozmawiac
~~San Escobar niezalogowany
16 września 2017r. o 20:15
Lista SB, UB jest tylko dla bezmózgich pisowców tak jak "prawdy" o katastrofie smoleńskiej Nie posiadamy żadnych dowodów i nic nie możemy już ustalić w tych sprawach bo wszelkie dowody to złom albo są w Rosji albo zardzewiały.
Jestem za ukaraniu prawdziwych tajnych współpracowników ale z głową.
A Smoleńsk służy tylko i wyłącznie pisowskiej walce politycznej, bazowaniu na uczuciach i marnotrastwu naszych pieniędzy.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza