Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~ Brawo Jarosław niezalogowany
2 października 2022r. o 14:03
Posłuchajcie, obecnie pluje się I Sekretarz KC Kaczyński: albo on ma ludzi za przy.łupów albo sam jest przy.łup, nie idzie tego słuchać. Dobrze, że już kończy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Yogi niezalogowany
2 października 2022r. o 14:10
Znam takiego co dobrze zaczął ale źle skończył.
Chyba Leszek? Chyba bo coś mi tak świta.
~~agent Tomek niezalogowany
2 października 2022r. o 14:20
~~ Brawo Jarosław napisał(a): Posłuchajcie, obecnie pluje się I Sekretarz KC Kaczyński: albo on ma ludzi za przy.łupów albo sam jest przy.łup, nie idzie tego słuchać. Dobrze, że już kończy.

''balbinie '' odbija bo wie że to juz jego koniec
~~Horus niezalogowany
2 października 2022r. o 14:31
no wreszcie...jest jakiś ''wungiel'' tylko teraz trzeba go przesiać ,narzucić marżę i Żukami rozwieźć w Polskę bo teraz wagonów brakuje...;D
kurna zawsze ''pod górkę '' ;D
~~Bubu niezalogowany
2 października 2022r. o 14:48
A bo wagony liczyłeś na nasypie o tak: "jeden dwa, trzy...............pińdziesiąt"
~~Horus niezalogowany
2 października 2022r. o 15:01
to było za czasów kiedy piSSdzielska spółeczka Cargo woziła w jedną stronę ruski węgiel a w drugą drewno wycięte w polskich lasach do braci zza Odry...
teraz Cargo nie ma węglarek bo sami je sprzedali za Odrę a co nie sprzedali poszło na żyletki...
czyli krótko mówiąc nie ma co liczyć...
kraj w ruinie...;D

kiedyś to nawet kilka maseczek potrafili ściągnąć An- Mriją dlatego dziwię się że teraz ''wungla'' tym nie targają ;D...
~~Horus niezalogowany
2 października 2022r. o 15:14
z tymi wagonami to taki " żarcik " ... D

liczyłem wagony z "wuglem " z mojej " matuszki " Rasji " do " bratymców " Niemiec ... hi.. hi...D..
~~qwerty niezalogowany
2 października 2022r. o 17:26
Dostałem MMSa na którym jest baner z napisem, POLSKA w RUINIE -dzięki tobie skur.....e, no i jest tam zdjęcie pewnego polityka .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza