Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Wesoły Romek niezalogowany
2 października 2022r. o 10:12
~~Mondry napisał(a): Sąsiad, zwolennik PiS, po spożyciu flaszki: "Będę jadł suchy chleb i kartofle, ale na Tuska nie zagłosuję."
- Co mu powiedzieć?

Czyny nie słowa :) puść dziada nad morze Bobrem :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Polak niezalogowany
2 października 2022r. o 10:30
M21W2 napisał(a):
O moich odznaczeniach , nie widzę powodu aby ludziom takim jak Pan opowiadać o tym na forum .

Nie wiem dlaczego odpowiadam

Całe forum wie dlaczego a ty tu świrujesz pawiana. Masz parcie na szkło i pokazanie wszystkim że o ''takie polskę walczyłeś'' i ''wywalczyłeś''
~~Horus niezalogowany
2 października 2022r. o 10:33
~~Polak napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
O moich odznaczeniach , nie widzę powodu aby ludziom takim jak Pan opowiadać o tym na forum .

Nie wiem dlaczego odpowiadam

Całe forum wie dlaczego a ty tu świrujesz pawiana. Masz parcie na szkło i pokazanie wszystkim że o ''takie polskę walczyłeś'' i ''wywalczyłeś''

a ty zazdrościsz panu Lucjanowi , z ciebie Polak jak
z koziej ?
~~Newtonsic niezalogowany
2 października 2022r. o 10:35
Hello. And Bye.
~~TVN24 niezalogowany
2 października 2022r. o 10:44
Masz swój TVN24 Tyrania i Dyktatorstwo!!!!

Anna Wendzikowska ostro o TVN, oskarża stację o mobbing. „Byłam poniżana i gnębiona, miałam myśli samobójcze”

Anna Wendzikowska pracowała w TVN niemal 15 lat. Równy jubileusz miałby miejsce we wrześniu tego roku, jednak już miesiąc wcześniej dziennikarka poinformowała o rezygnacji z dalszej pracy w „Dzień dobry TVN’. Minęło kilka tygodni, aż wyjawiła prawdę o powodach swojego odejścia. 41-latka zamieściła obszerny wpis, w którym oskarżyła byłego pracodawcę o mobbing. Podała liczne przykłady. Mocne!
~~horus niezalogowany
2 października 2022r. o 12:17
To nie w tvn-ie na wizji jeden taki obmacywał ogórka.
~~Bubu niezalogowany
2 października 2022r. o 12:52
Pytania do Yogiego od poniedziału od godz. 5.30.
~~Yogi niezalogowany
2 października 2022r. o 13:19
Bubu to taki żartowniś, ;) tak się zdrzemnąłem chwilowo,.....ale lubię małego:)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.