Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

14240
M21W2
17 października 2022r. o 15:59
~~horus napisał(a): Starcze z Ocic. Doucz się bo nie pisze się troole więc zanim coś napiszesz sprawdź pisownię.

Nie ważna pisownia , ważne że ty wiesz kim jesteś ,TROOLU , A MOŻE TROLLU , to drugie pasuje do ciebie , przepraszam że nie wiedziałem .

Dopisane 17.10.2022r. o godz. 15:59:

~~Horus napisał(a): Lucuś kiedyś na is/to/tnych udzielał się jako WARS.

Kłamiesz , przez dwa tygodnie na Bolec Info , wtedy tak podpuszczałem Falko - Horusa że jak się ujawniłem całkiem zbaraniał , nie wiedział co odpisać .

Na Istotne też zaglądam , nie przeczę , to przestępstwo ? .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Bławatkowy rozpław niezalogowany
17 października 2022r. o 16:01
Pisownia jest ważna starcze z Ocic bo to właśnie pisownia ,styl i treści są tym po czym można określić poziom człowieka. A że u ciebie wszystko to jest na marnym poziomie to mówi o tobie że prosty z ciebie chłop chociaż starasz się tu używać słów których znaczenia często sam nie rozumiesz .
14240
M21W2
17 października 2022r. o 16:03
~~Milioner Donald TUSK napisał(a): Znaczy te wagony , może ma jakiś sentyment ,albo wspomnienia związane z WARSEM .

Z czasów PRL tylko WARS miło wspominam , podróż mijała szybko , nowe znajomości , itd , itp
~~znajomy z Wizowa niezalogowany
17 października 2022r. o 16:07
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~horus napisał(a): Starcze z Ocic. Doucz się bo nie pisze się troole więc zanim coś napiszesz sprawdź pisownię.

Nie ważna pisownia , ważne że ty wiesz kim jesteś ,TROOLU , A MOŻE TROLLU , to drugie pasuje do ciebie , przepraszam że nie wiedziałem .Dopisane 17.10.2022r. o godz. 15:59:
Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a): Lucuś kiedyś na is/to/tnych udzielał się jako WARS.

Kłamiesz , przez dwa tygodnie na Bolec Info , wtedy tak podpuszczałem Falko - Horusa że jak się ujawniłem całkiem zbaraniał , nie wiedział co odpisać .

Na Istotne też zaglądam , nie przeczę , to przestępstwo ? .

Tradycyjnie łżesz. A pamiętasz jak tam się tłumaczyłeś ze swojego nicka jakiego teraz tutaj używasz? No to napisz otwarcie czy nie pisałeś że pomysł na M21 W2 podsunął ci wnuczek?
Jesteś kłamcą pierwszej wody Lucek.
14240
M21W2
17 października 2022r. o 16:10
Przegrałem , znajomy z Wizowa nadaje z poddasza .

Ale że TROLL i HEJTER to nie pomyłka ,
~~znajomy z Wizowa niezalogowany
17 października 2022r. o 16:14
Szybko się poddajesz kiedy prawda jest zbyt trudna dla ciebie. A widziałeś kiedyś Lucuś poddasza w wieżowcach?
~~HaroldNug niezalogowany
17 października 2022r. o 16:15
get avodart online - i-avodart.site, i-avodart site
~~ŻARYN niezalogowany
17 października 2022r. o 16:28
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Milioner Donald TUSK napisał(a): Znaczy te wagony , może ma jakiś sentyment ,albo wspomnienia związane z WARSEM .

Z czasów PRL tylko WARS miło wspominam , podróż mijała szybko , nowe znajomości , itd , itp

No i chyba czasy kiedy po zmianie legitymacji PZPR zmieniłeś ją na legitymację Solidarności . Jaki ma numer?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza