~~horus napisał(a): Starcze z Ocic. Doucz się bo nie pisze się troole więc zanim coś napiszesz sprawdź pisownię.
~~Horus napisał(a): Lucuś kiedyś na is/to/tnych udzielał się jako WARS.
~~Milioner Donald TUSK napisał(a): Znaczy te wagony , może ma jakiś sentyment ,albo wspomnienia związane z WARSEM .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~horus napisał(a): Starcze z Ocic. Doucz się bo nie pisze się troole więc zanim coś napiszesz sprawdź pisownię.
Nie ważna pisownia , ważne że ty wiesz kim jesteś ,TROOLU , A MOŻE TROLLU , to drugie pasuje do ciebie , przepraszam że nie wiedziałem .Dopisane 17.10.2022r. o godz. 15:59:Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a): Lucuś kiedyś na is/to/tnych udzielał się jako WARS.
Kłamiesz , przez dwa tygodnie na Bolec Info , wtedy tak podpuszczałem Falko - Horusa że jak się ujawniłem całkiem zbaraniał , nie wiedział co odpisać .
Na Istotne też zaglądam , nie przeczę , to przestępstwo ? .
Tradycyjnie łżesz. A pamiętasz jak tam się tłumaczyłeś ze swojego nicka jakiego teraz tutaj używasz? No to napisz otwarcie czy nie pisałeś że pomysł na M21 W2 podsunął ci wnuczek?
Jesteś kłamcą pierwszej wody Lucek.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Milioner Donald TUSK napisał(a): Znaczy te wagony , może ma jakiś sentyment ,albo wspomnienia związane z WARSEM .
Z czasów PRL tylko WARS miło wspominam , podróż mijała szybko , nowe znajomości , itd , itp