Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

14240
M21W2
17 października 2022r. o 15:11
~~forumowicz napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bladoniebieski Ogórecznik napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~horus napisał(a): Z jakich zarzutów? Świat jest pełen niespodzianek i zbiegów okoliczności. A zastanowiłeś się nad tym co pisał jego brat stwierdzając że z DM jest bliżej niż z Ocic do miejsca włamania? A skąd on wie gdzie dokonano włamania bo w artykule nie podano lokalizacji.

Kłamiesz, czytałem, ul. Mostowa, numeru nie pamiętam.
Gdzie o tym czytałeś?

Istotne ,

Do zdarzenia doszło prawdopodobnie w nocy z czwartku na piątek (6-7 października) przy ulicy Mostowej 28a w Bolesławcu.

https://.../boleslawiec/wiadomosc/fne/okradli-boleslawieckich-wedkarzy-z-dorobku-zycia-na-prawie-100-tys-zl

Dopisane 17.10.2022r. o godz. 15:11:

~~znajomy z Wizowa napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Lucjan napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Lucjan napisał(a): Obiektywy

Lucek to byłeś na tej komendzie oczyścić się z zarzutów horusa czy jak zwykle kłamiesz?

Już na to pytanie odpowiedziałem , podłe insynuacje Horusa zostały obalone. Oszczerca jak miał jakąś wiedzę sam powinien to zgłosić. Jestem oczyszczony , to mi wystarczy, od oszczerczy niczego nie oczekuję, temat zamknięty , jak ciebie zawiodłem nie dając szansy abyś poplotkował co uwielbiasz, wybacz jako i ja wybaczam plotkarzem .
No to na kiego uja straszysz tu wizytami na komendzie oszołomie? Mało kto jak ty potrafisz z siebie robić zwykłego dur/nia .

Nie możesz być z Wizowa , tam półinteligentów nie przyjmowali .

Napisałem wyraźnie , zgłoszę Policji że Horus ma jakieś wiadomości po jego kretyńskim wpisie .
Dodałem że to nie ja a on powinien spełnić obywatelski obowiązek .
Ty nie robisz z siebie durnia , ty nim jesteś .

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~znajomy z Wizowa niezalogowany
17 października 2022r. o 15:20
No proszę .Okazuje się że Lucuś udziela się i na istot/n/ych. A skoro Juruś sam o tym pisał mając info o miejscu włamania to też tam bywa bo tu na bolcu adresu nie było. A ty Lucuś napisałes wyraźnie że zgłosisz to na Policję . Zgłosiłeś czy tylko pokwiczałeś ,pokwiczałeś i przystrugałeś strusia.Na Wizowi pracowali różni ludzie nawet takie ćwierćinteligenty jak ty. Może dlatego żaden znajomy cię z Wizowa nie pamięta bo kto by tam chciał z takim jak ty wchodzić w znajomości.
14240
M21W2
17 października 2022r. o 15:22
Jakby forumowicz nie odnalazł odpowiedzi .
Gdzie o tym czytałeś?

Istotne ,

Do zdarzenia doszło prawdopodobnie w nocy z czwartku na piątek (6-7 października) przy ulicy Mostowej 28a w Bolesławcu.

https://.../boleslawiec/wiadomosc/fne/okradli-boleslawieckich-wedkarzy-z-dorobku-zycia-na-prawie-100-tys-zl
~~Ruda sekwoja niezalogowany
17 października 2022r. o 15:25
Jako kto tam piszesz? Bo taki fałszywiec jak ty zapewne tam się nie loguje ani nie podpisuje bo by cię tam zniszczyli .Tu traktują cię pobłażliwie.
14240
M21W2
17 października 2022r. o 15:37
~~znajomy z Wizowa napisał(a): No proszę .Okazuje się że Lucuś udziela się i na istot/n/ych. A skoro Juruś sam o tym pisał mając info o miejscu włamania to też tam bywa bo tu na bolcu adresu nie było. A ty Lucuś napisałes wyraźnie że zgłosisz to na Policję . Zgłosiłeś czy tylko pokwiczałeś ,pokwiczałeś i przystrugałeś strusia.Na Wizowi pracowali różni ludzie nawet takie ćwierćinteligenty jak ty. Może dlatego żaden znajomy cię z Wizowa nie pamięta bo kto by tam chciał z takim jak ty wchodzić w znajomości.

Co zgłoszę na Policję , możesz mi przypomnieć ? , lubisz popyskować , dziś nie mam nastroju aby sprawić ci przyjemnoś
~~znajomy z Wizowa napisał(a): No proszę .Okazuje się że Lucuś udziela się i na istot/n/ych. A skoro Juruś sam o tym pisał mając info o miejscu włamania to też tam bywa bo tu na bolcu adresu nie było. A ty Lucuś napisałes wyraźnie że zgłosisz to na Policję . Zgłosiłeś czy tylko pokwiczałeś ,pokwiczałeś i przystrugałeś strusia.Na Wizowi pracowali różni ludzie nawet takie ćwierćinteligenty jak ty. Może dlatego żaden znajomy cię z Wizowa nie pamięta bo kto by tam chciał z takim jak ty wchodzić w znajomości.

Post jakby echo z poddasza .
Styl ten sam , słownictwo podobne .
Mogę się mylić , są też anonimowi tchórzliwi troole , hejterzy chcący zaistnieć na forum , obstawiam to drugie .
~~horus niezalogowany
17 października 2022r. o 15:46
Starcze z Ocic. Doucz się bo nie pisze się troole więc zanim coś napiszesz sprawdź pisownię.
~~Horus niezalogowany
17 października 2022r. o 15:47
Lucuś kiedyś na is/to/tnych udzielał się jako WARS.
~~Milioner Donald TUSK niezalogowany
17 października 2022r. o 15:52
Znaczy te wagony , może ma jakiś sentyment ,albo wspomnienia związane z WARSEM .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza