Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Niebieskoszara Sosna niezalogowany
17 października 2022r. o 16:43
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~forumowicz napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bladoniebieski Ogórecznik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~horus napisał(a): Z jakich zarzutów? Świat jest pełen niespodzianek i zbiegów okoliczności. A zastanowiłeś się nad tym co pisał jego brat stwierdzając że z DM jest bliżej niż z Ocic do miejsca włamania? A skąd on wie gdzie dokonano włamania bo w artykule nie podano lokalizacji.

Kłamiesz, czytałem, ul. Mostowa, numeru nie pamiętam.
Gdzie o tym czytałeś?

Istotne ,

Do zdarzenia doszło prawdopodobnie w nocy z czwartku na piątek (6-7 października) przy ulicy Mostowej 28a w Bolesławcu.

https://.../boleslawiec/wiadomosc/fne/okradli-boleslawieckich-wedkarzy-z-dorobku-zycia-na-prawie-100-tys-zl

Dopisane 17.10.2022r. o godz. 15:11:~~znajomy z Wizowa napisał(a): Ktoś napisał: ~~Lucjan napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Lucjan napisał(a): Obiektywy
Lucek to byłeś na tej komendzie oczyścić się z zarzutów horusa czy jak zwykle kłamiesz?

Już na to pytanie odpowiedziałem , podłe insynuacje Horusa zostały obalone. Oszczerca jak miał jakąś wiedzę sam powinien to zgłosić. Jestem oczyszczony , to mi wystarczy, od oszczerczy niczego nie oczekuję, temat zamknięty , jak ciebie zawiodłem nie dając szansy abyś poplotkował co uwielbiasz, wybacz jako i ja wybaczam plotkarzem .
No to na kiego uja straszysz tu wizytami na komendzie oszołomie? Mało kto jak ty potrafisz z siebie robić zwykłego dur/nia .

Nie możesz być z Wizowa , tam półinteligentów nie przyjmowali .

Napisałem wyraźnie , zgłoszę Policji że Horus ma jakieś wiadomości po jego kretyńskim wpisie .
Dodałem że to nie ja a on powinien spełnić obywatelski obowiązek .
Ty nie robisz z siebie durnia , ty nim jesteś .
Zastosowana autokorekta

Takich idiotów na bramie na Wizowie co pracowali to nigdzie nie było :) w 70-tych latach z kolegą pojechałem by mógł sobie załatwić wolne, ja wszedłem na zakład pokazując pierwszą stronę dowodu tymczasowego ze zdjęciem, a kumpla cofnęli z bramy bo był bardziej pijany jak ja :) musiał skakać przez płot (jak Bolęsa) :) załatwił wolne i razem wyszliśmy przez bramę :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Wesoły Romek niezalogowany
17 października 2022r. o 16:47
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~znajomy z Wizowa napisał(a): No proszę .Okazuje się że Lucuś udziela się i na istot/n/ych. A skoro Juruś sam o tym pisał mając info o miejscu włamania to też tam bywa bo tu na bolcu adresu nie było. A ty Lucuś napisałes wyraźnie że zgłosisz to na Policję . Zgłosiłeś czy tylko pokwiczałeś ,pokwiczałeś i przystrugałeś strusia.Na Wizowi pracowali różni ludzie nawet takie ćwierćinteligenty jak ty. Może dlatego żaden znajomy cię z Wizowa nie pamięta bo kto by tam chciał z takim jak ty wchodzić w znajomości.

Co zgłoszę na Policję , możesz mi przypomnieć ? , lubisz popyskować , dziś nie mam nastroju aby sprawić ci przyjemnoś
Ktoś napisał: ~~znajomy z Wizowa napisał(a): No proszę .Okazuje się że Lucuś udziela się i na istot/n/ych. A skoro Juruś sam o tym pisał mając info o miejscu włamania to też tam bywa bo tu na bolcu adresu nie było. A ty Lucuś napisałes wyraźnie że zgłosisz to na Policję . Zgłosiłeś czy tylko pokwiczałeś ,pokwiczałeś i przystrugałeś strusia.Na Wizowi pracowali różni ludzie nawet takie ćwierćinteligenty jak ty. Może dlatego żaden znajomy cię z Wizowa nie pamięta bo kto by tam chciał z takim jak ty wchodzić w znajomości.

Post jakby echo z poddasza .
Styl ten sam , słownictwo podobne .
Mogę się mylić , są też anonimowi tchórzliwi troole , hejterzy chcący zaistnieć na forum , obstawiam to drugie .

"Szczepan" nie świruj jarząbka OK? sam tutaj pisałeś , że jedziesz zgłosić Horusa na PISlicję i co? yayco :) zatkało kakało ? :)
17 października 2022r. o 16:51
~~Bławatkowy rozpław napisał(a): Pisownia jest ważna starcze z Ocic bo to właśnie pisownia ,styl i treści są tym po czym można określić poziom człowieka. A że u ciebie wszystko to jest na marnym poziomie to mówi o tobie że prosty z ciebie chłop chociaż starasz się tu używać słów których znaczenia często sam nie rozumiesz .

I dlatego na Wizów tego ćwierćinteligenta tylko przyjęli :)
~~SZOK niezalogowany
17 października 2022r. o 16:55
~~lrezyna złocista niezalogowany
17 października 2022r. o 16:56
Chodzą słuchy że Lucuś że tez skakał przez płot by z pobliskiego sklepu donosić wina. Teraz wiadomo dlaczego Wizów upadł a co zostało to rozkradli przenosząc przez płoty.
17 października 2022r. o 17:01
~~lrezyna złocista napisał(a): Chodzą słuchy że Lucuś że tez skakał przez płot by z pobliskiego sklepu donosić wina. Teraz wiadomo dlaczego Wizów upadł a co zostało to rozkradli przenosząc przez płoty.

No co, no co :) ale dostał medal za przynoszenie bełtów na Wizów? dostał :)
~~Bandyci będą siedzieć niezalogowany
17 października 2022r. o 17:03
https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/burza-po-tekscie-newsweeka-jest-reakcja-z-rzadu/m1553vq,79cfc278

kaczynski musi siedzieć
~~Czarny wilec niezalogowany
17 października 2022r. o 17:15
~~Wesoły Romek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~lrezyna złocista napisał(a): Chodzą słuchy że Lucuś że tez skakał przez płot by z pobliskiego sklepu donosić wina. Teraz wiadomo dlaczego Wizów upadł a co zostało to rozkradli przenosząc przez płoty.

No co, no co :) ale dostał medal za przynoszenie bełtów na Wizów? dostał :)

A na jakim wydziale ten gościu pracował?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.