~~Karmelowopłowy Rokitnik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Żółtopomarańczowa Metasekwoja napisał(a): POdobno Rafałek czeka na dymisję Karpińskiego złodzieja z urzędu Warszawskiego . Jak tak można , ale czeka na dymisję zamiast wyje.....c kolegę złodzieja na zbity pysk .
Ojca swego znasz ?
~~złodziej z Torunia napisał(a): PISie wyborcy są dziwny czlowiek mi, którzy płacąc o kilkadziesiąt % więcej za żywność, słyszą z TVP że jest tanio i dalej popierają PiS.Zastosowana autokorekta
~~Hehe napisał(a):Ktoś napisał: ~~złodziej z Torunia napisał(a): PISie wyborcy są dziwny czlowiek mi, którzy płacąc o kilkadziesiąt % więcej za żywność, słyszą z TVP że jest tanio i dalej popierają PiS.Zastosowana autokorekta
Ten tu uwierzył TVN -owi że "piniendzy nie ma i nie będzie"..... hahaha
~~laska z autostrady napisał(a):Ktoś napisał: ~~Hehe napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~złodziej z Torunia napisał(a): PISie wyborcy są dziwny czlowiek mi, którzy płacąc o kilkadziesiąt % więcej za żywność, słyszą z TVP że jest tanio i dalej popierają PiS.Zastosowana autokorekta
Ten tu uwierzył TVN -owi że "piniendzy nie ma i nie będzie"..... hahaha
W kryminale spędzają ich na przymusowe oglądanie,,dziennika" teWAŁen
Takim cepom jak ty PIS zainstaluje pierwsze 5 przycisków na pilocie ,żebyś się nie pogubił .
~~Przeproś napisał(a): "łobuzie ty"
Dzień dobry:))