~~Yogi napisał(a):Ktoś napisał: ~~falco111 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Yogi napisał(a): Grubas natomiast napisał dzisiaj tak " Widzimy tu że lokalny " pajac internetowy " nie zapomniał i tu puścić bąka.
Mogę mu tylko doradzić że od picia w samotności gorsze jest tylko " os r a nie się w towarzystwie "
Sam nie pamięta jak tu pajacował jako palikociarz a dzisiaj siedzi od rana do nocy na swoim wózeczku z pampersem po pachy.
Jest tu taki jeden co twierdzi że wszyscy PiSowcy będą siedzieć. O palikociarzach nie wspominał. O czajniku delikatnie ale tylko do Bubu na ucho.
ciekawe kto to twierdzi że wszyscy piSSlamiści będą siedzieć ?
bo to albo naiwniak albo kompletny głupiec...;D
ja np. zawsze pisałem i będę pisał że nikt z jakiejkolwiek ''władzy'' nigdy nie pójdzie ''pierdzieć w pasiaki'' ;D
no chyba że jakaś mało znacząca ''płotka'' pójdzie pod nóż by pokazać gawiedzi że ''my som prawe i sprawiedliwe'' ...;D ''szczupak'' żaden nie będzie siedział ....
dlatego tez z pewną ciekawością czekam czy jak zmieni się władza ruszą te zapowiadane ''trybunały'' i ''komisje śledcze''
wtedy to dopiero było by by było wesoło...;D
Falco111 napisał(a): ''Mocne wystąpienie szefa "S": Posłowie KO to Judasze
Przewodniczący „Solidarności” Piotr Duda zapowiedział w Gdańsku, że związek będzie bronił dobrego imienia Jana Pawła II. Jan Paweł II bronić się już nie może, bo odszedł do Pana, ale żyje w naszych sercach i jako ludzie „Solidarności” będziemy dawać świadectwo - zapewnił Duda.''
pieprzony hipokryta...
~~Anka napisał(a): Dobrze że poparcie dla PiS rośnie. Jan i jemu podobni się do tego przyczynili swoją postawą w sprawie plotek o JPII !