~~pero napisał(a): Nie. No pełen szacun. Mamy nowy Dziennik Telewizyjny w pełnej odsłonie. Tylko jakoś tematu o obowiązkowej relokacji nie zauważyłem? Ale może to moje przeoczenie... hahahahahaha....
~~Granatowy Wrotycz napisał(a): Tymczasem turyści z Lampeduzy już wsiadają do autokaru udającego się do Krakowa. Mata co chcieliśta....
~~Lazurowa Cieszynianka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Granatowy Wrotycz napisał(a): Tymczasem turyści z Lampeduzy już wsiadają do autokaru udającego się do Krakowa. Mata co chcieliśta....
przestań pieprzyć...z jakiej Lampeduzy? ;D
oni teraz wsiadają na dworcu w Kijowie i Lwowie wiejąc z Ukrainy...;D
opatentowali sposób ''na opiekuna'' tak jak inni u nas ''na wnuczka'' ....a durne ''paljatczkiki'' to kupują ...HAHAHAHAHAH
~~Granatowy Wrotycz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Lazurowa Cieszynianka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Granatowy Wrotycz napisał(a): Tymczasem turyści z Lampeduzy już wsiadają do autokaru udającego się do Krakowa. Mata co chcieliśta....
przestań pieprzyć...z jakiej Lampeduzy? ;D
oni teraz wsiadają na dworcu w Kijowie i Lwowie wiejąc z Ukrainy...;D
opatentowali sposób ''na opiekuna'' tak jak inni u nas ''na wnuczka'' ....a durne ''paljatczkiki'' to kupują ...HAHAHAHAHAH
Ten temat to już przebrzmiały. A ja ci mówię że z Lampeduzy. Jak Egon wychodził z kicia to Beny z Kieltem witali go chorągiewką. Ciekawe czy Słońce Peru jest już gotowy na powitanie ; siły roboczej : bo brak ci jej u nas.
poważnie??????
a piSSdzielski pinokio zapewniał w tiwi że teraz Polacy całymi stadami wracają do Polski...
że lekarze rzucają papierami w ''londynach'' i innych ''liwerpulach'' wracają ...
czyżby więc kłamał?????.....HAHAHAHAHAHA