~~to tak jak ja Lucjan napisał(a): „Mam swój honor i mam swoją godność. Jeżeli opozycja wygra wybory to odejdę ze stanowiska” – powiedział w wywiadzie dla RMF.FM Daniel Obajtek, Prezes PKN Orlen.
~~Jasnowidz napisał(a): Wojna w Ukrainie skończy się w 2024 r., Biden przegra wybory, sztuczna inteligencja doprowadzi do zmian na skalę rewolucji przemysłowej, PiS już NIGDY nie odzyska władzy — przewiduje słynny politolog Guy Sorman.
~~8 gwiazdk napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasnowidz napisał(a): Wojna w Ukrainie skończy się w 2024 r., Biden przegra wybory, sztuczna inteligencja doprowadzi do zmian na skalę rewolucji przemysłowej, PiS już NIGDY nie odzyska władzy — przewiduje słynny politolog Guy Sorman.
Oby miał rację chociaż w jednym , że Sekta Pisowska już nigdy nie dojdzie do władzy
~~8 gwiazdk napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasnowidz napisał(a): Wojna w Ukrainie skończy się w 2024 r., Biden przegra wybory, sztuczna inteligencja doprowadzi do zmian na skalę rewolucji przemysłowej, PiS już NIGDY nie odzyska władzy — przewiduje słynny politolog Guy Sorman.
Oby miał rację chociaż w jednym , że Sekta Pisowska już nigdy nie dojdzie do władzy