~~Danka napisał(a): Giertych ma sporo za uszami .Powinien siedzieć .
~~Danka napisał(a): Giertych ma sporo za uszami .Powinien siedzieć .
~~Szmaragdowy Miskant napisał(a):Ktoś napisał: ~~Danka napisał(a): Giertych ma sporo za uszami .Powinien siedzieć .
Powiesz mu to?
On lubi takie szybkie sprawy do wygrania za pomówienia xD
Nawet mu nie postawiono zarzutów.
~~Precz z komuną napisał(a):Ktoś napisał: ~~Anty koalicja 13 grudnia napisał(a): Bez więźniów politycznych tuska wszystko co zostanie przyjęte przez sejm będzie miało wadę prawnę,sejm składa się z 460 posłów a nie z 458. A widzieliście jak ppłk sienkiewicz siedział dzisiaj podczas chymnu...... A słyszeliście o budżecie samorządowym na poziomie 3 mld zł (za PiS 20-30 mld zł) . Oczywiście o tym ,że wszyscy prokuratorzy jak jeden mąż stwierdzili ,że bodnar próbując wg własnych procedur odwołać prokuratura krajowego rażąco złamał prawo też nie wiecie,bo w TVN o tym nie mówią.Waszym ulubieńcom grozi od 10 lat do dożywocia komuchy.
Ty pisowski kłamco a gdyby 1 poseł umarł, nie dojechał na posiedzenie bo by go Niemcy na granicy zawinęli albo wyjechał na urlop to cały sejm jest nie ważny?
~~Szarawozielona Calibrachoa napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szmaragdowy Miskant napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Danka napisał(a): Giertych ma sporo za uszami .Powinien siedzieć .
Powiesz mu to?
On lubi takie szybkie sprawy do wygrania za pomówienia xD
Nawet mu nie postawiono zarzutów.
Danka wpłaci 10.000 zł na WOŚP w ramach ugody przedprocesowej i Giertych odpuści :)
Ojciec Giertycha nie uznaje odkryć K. Darwina. Gdy Giertych był MEN nosiłem mundurek szkolny . Wspaniałe czasy.
~~Olek napisał(a): Ojciec Giertycha nie uznaje odkryć K. Darwina. Gdy Giertych był MEN nosiłem mundurek szkolny . Wspaniałe czasy.
~~Szarawozielona Calibrachoa napisał(a):Ktoś napisał: ~~Olek napisał(a): Ojciec Giertycha nie uznaje odkryć K. Darwina. Gdy Giertych był MEN nosiłem mundurek szkolny . Wspaniałe czasy.
Absolutna prawda.
Giertych 20 lat temu i Giertych dzisiaj to całkiem inne osoby.
Tamten Giertych to osoba opętana nacjonalizmem i katolicyzmem oraz pod wpływem ojca.
Obecny Giertych zafiksowany jest na zemście na Kaczyńskim.
~~co to ma być napisał(a): [Prawo i sprawiedliwość zemstą nazywasz ?